Aktiver en skjult kanal igjen

Hvis du ser meldingen «YouTube-kanalen din har innhold, men er deaktivert» i Videobehandler, er kanalen din skjult, og videoene dine og annet innhold er ikke synlig for andre personer.

Dette kan ha skjedd fordi du valgte å skjule kanalen din i Google-kontoinnstillingene.

Du kan fortsatt se på videoer, like videoer og abonnere på kanaler, og denne aktiviteten er helt privat. Hvis du vil gjøre innholdet ditt synlig for andre, eller hvis du vil laste opp videoer, legge ut kommentarer eller bruke spillelister, må du aktivere kanalen.

Slik aktiverer du kanalen din og viser innhold

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til siden for oppretting av en kanal, og fyll ut skjemaet. Dette gjenoppretter YouTube-kanalen din.
    • Når du fyller ut skjemaet, må du ikke klikke på «Bruk et bedriftsnavn eller et annet navn». Hvis du gjør det, oppretter du en ny kanal i stedet for å gjenopprette den skjulte kanalen din.
  3. Når du har gjenopprettet den offentlige kanalen din, kan du velge å gjøre videoene og spillelistene dine synlige i Videobehandler.