Aktiver en skjult kanal igjen

Hvis du ser meldingen «YouTube-kanalen din har innhold, men er deaktivert» på Videoer-siden din, er kanalen din skjult, og videoene dine og annet innhold er for øyeblikket ikke synlig for andre.

Dette kan ha skjedd fordi du har valgt å skjule kanalen din i Google-kontoinnstillingene.

Du kan fortsatt se på videoer, like videoer og abonnere på kanaler, og denne aktiviteten er helt privat. Hvis du vil gjøre innholdet ditt synlig for andre, eller hvis du vil laste opp videoer, legge ut kommentarer eller bruke spillelister, må du aktivere kanalen.

Slik aktiverer du kanalen din og viser innhold

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til siden for å opprette en kanal, og fyll ut skjemaet. Dette gjør at YouTube-kanalen din blir gjenopprettet.
    • Når du fyller ut skjemaet, må du ikke klikke på alternativet for å bruke et bedriftsnavn eller annet navn. Hvis du gjør dette, oppretter du en ny kanal i stedet for å gjenopprette den skjulte kanalen.
  3. Når du har opprettet den offentlige kanalen din på nytt, kan du velge å gjøre videoene og spillelistene dine synlige på Videoer-siden.