Aktiver en skjult kanal igjen

Det kan hende du ser meldingen «YouTube-kanalen din har innhold, men er deaktivert» på Innhold-siden din. Dette betyr at kanalen din er skjult, og at videoene og annet innhold for øyeblikket ikke er synlig for andre.

Dette kan skyldes at du har valgt å skjule kanalen din via Google-kontoinnstillingene.

Du kan fortsatt se på og like videoer og abonnere på kanaler, og denne aktiviteten er helt privat. Hvis du vil gjøre innholdet ditt synlig eller bruke andre funksjoner, må du aktivere kanalen.

Slik kan du aktivere kanalen din og vise innhold

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til siden der du kan opprette en kanal, og fyll ut skjemaet. Dette gjør at YouTube-kanalen din blir gjenopprettet.
    • Når du fyller ut skjemaet, må du ikke klikke på «Bruk et bedriftsnavn eller et annet navn». Hvis du gjør dette, oppretter du en ny kanal i stedet for å gjenopprette den skjulte kanalen.
  3. Når du har gjenopprettet den offentlige kanalen din, kan du gjøre videoene og spillelistene dine synlige på Videoer-siden.

Gjør følgende hvis du har en merkevarekonto:

1. Logg på YouTube.
  2. Trykk på profilbildet ditt.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Konto etterfulgt av Legg til eller administrer kanaler.
  5. Velg den skjulte kanalen.
  6. Når du blir bedt om å opprette en kanal, klikker du på OK.