Een verborgen kanaal weer inschakelen

Mogelijk zie je het bericht 'Je YouTube-kanaal bevat video's maar is uitgeschakeld' op de pagina Video's. In dit geval is je kanaal verborgen en zijn je video's en andere content momenteel niet zichtbaar voor anderen.

Dit kan zijn gebeurd omdat je je kanaal hebt verborgen via de instellingen van je Google-account.

Je kunt nog steeds video's bekijken, video's leuk vinden en je abonneren. Deze activiteiten blijven volledig privé. Als je je content weer zichtbaar wilt maken, content wilt uploaden, wilt reageren of playlists wilt gebruiken, moet je het kanaal aanzetten.

Je kanaal aanzetten en content weergeven

1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar Een kanaal maken en vul het formulier in.Hiermee wordt je YouTube-kanaal hersteld.
    • Klik in het formulier niet op 'Als je een bedrijfsnaam of andere naam wilt gebruiken, klik je hier'. Hiermee wordt je verborgen kanaal niet hersteld, maar maak je een nieuw kanaal.
  3. Nadat je je openbare kanaal hebt hersteld, kun je je video's en playlists zichtbaar maken op de pagina Video's.