Een verborgen kanaal weer inschakelen

Als je op de pagina Video's het bericht 'Je YouTube-kanaal bevat video's maar is uitgeschakeld' ziet, is je kanaal verborgen en zijn je video's en andere content niet zichtbaar voor anderen.

Dit kan zijn gebeurd omdat je je kanaal hebt verborgen via de instellingen van je Google-account.

Je kunt nog steeds video's bekijken, video's leuk vinden en je abonneren. Deze activiteiten blijven volledig privé. Als je je content zichtbaar wilt maken voor anderen, of als je wilt uploaden, reageren of afspeellijsten wilt gebruiken, moet je het kanaal inschakelen.

Je kanaal inschakelen en content zichtbaar maken

1. Log in bij YouTube.
  2. Ga naar Een kanaal maken en vul het formulier in. Hiermee wordt je YouTube-kanaal hersteld.
    • Klik in het formulier niet op 'Als je een bedrijfsnaam of andere naam wilt gebruiken, klik je hier'. Hiermee wordt je verborgen kanaal niet hersteld maar maak je een nieuw kanaal.
  3. Nadat je je openbare kanaal opnieuw hebt gemaakt, kun je je video's en afspeellijsten zichtbaar maken op de pagina Video's.