Piilotetun kanavan palauttaminen näkyviin

Jos saat videonhallintaohjelmassa viestin ”YouTube-kanavallasi on sisältöä, mutta kanava on poistettu käytöstä”, kanavasi on piilotettu eivätkä muut voi nähdä videoitasi tai muuta sisältöä.

Näin on voinut käydä, koska päätit piilottaa kanavasi Google-tilin asetuksissa.

Voit edelleen katsoa videoita, tykätä tai tehdä tilauksia täysin yksityisesti. Jos haluat esitellä sisältöäsi muille tai jos haluat ladata tai kommentoida videoita tai käyttää soittolistoja, sinun täytyy ottaa kanava käyttöön.

Kanavan käyttöön ottaminen ja sisällön näyttäminen

1. Kirjaudu sisään YouTubeen.
  2. Siirry kanavanluomissivulle ja täytä lomake. Tämä palauttaa YouTube-kanavasi.
    • Älä klikkaa lomakkeen kohtaa "Jos haluat käyttää yrityksen nimeä tai muuta nimeä, klikkaa tästä". Tämä luo uuden kanavan piilotetun kanavan palauttamisen sijaan.
  3. Luotuasi julkisen kanavan uudelleen voit asettaa videosi ja soittolistasi näkyville videonhallintaohjelmassa.