Piilotetun kanavan palauttaminen näkyviin

Saatat nähdä Sisältö-sivulla ilmoituksen "YouTube-kanavallasi on sisältöä, mutta kanava on poistettu käytöstä". Jos näin käy, kanavasi on piilotettu eivätkä muut voi nähdä videoitasi tai muuta sisältöä.

Tila saattaa johtua siitä, että päätit piilottaa kanavasi Google-tilin asetuksissa.

Voit edelleen katsoa videoita, tykätä tai tehdä tilauksia täysin yksityisesti. Jos haluat tuoda sisältösi muiden nähtäväksi tai käyttää muita toimintoja, sinun on palautettava kanava näkyviin.

Kanavan ja sisällön palauttaminen näkyviin

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Siirry kanavanluomissivulle ja täytä lomake. Tämä palauttaa YouTube-kanavasi.
    • Älä klikkaa lomakkeen kohtaa "Jos haluat käyttää yrityksen nimeä tai muuta nimeä, klikkaa tästä". Tämä luo uuden kanavan piilotetun kanavan palauttamisen sijaan.
  3. Luotuasi julkisen kanavan uudelleen voit asettaa videosi ja soittolistasi näkyville Videot-sivulla.

Jos sinulla on bränditili, tee näin:

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Napauta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Napauta Tili ja sitten Lisää tai ylläpidä kanaviasi.
  5. Valitse piilotettu kanava.
  6. Klikkaa uuden kanavan luomisen kehotteesta OK.