Genaktiver skjult kanal

Hvis du ser meddelelsen "Din YouTube-kanal har indhold, men er blevet deaktiveret" i Videoadministrator, er din kanal skjult, og dine videoer og andet indhold kan for øjeblikket ikke ses af andre personer.

Dette kan være sket, fordi du har valgt at skjule din kanal i indstillingerne for din Google-konto.

Du kan stadig se, give "Kan lide" og abonnere, og den pågældende aktivitet vil være fuldstændig privat. Hvis du gerne vil gøre dit indhold synligt for andre, eller hvis du vil kunne uploade, kommentere eller bruge playlister, skal du aktivere kanalen.

Sådan aktiverer du din kanal og viser dit indhold igen

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til opret en kanal, og udfyld formularen. Dette gendanner din YouTube-kanal.
    • Du skal ikke klikke på "Klik her for at bruge et virksomhedsnavn eller et andet navn" i formularen. Dette opretter en ny kanal i stedet for at gendanne din skjulte kanal.
  3. Når du har genoprettet din offentlige kanal, har du mulighed for at gøre dine videoer og playlister synlige for andre i Videoadministrator.