Genaktiver skjult kanal

Meddelelsen "Din YouTube-kanal har indhold, men er blevet deaktiveret" vises muligvis på siden Videoer. Hvis det er tilfældet, er din kanal skjult, og dine videoer og andet indhold kan i øjeblikket ikke ses af andre.

Denne status kan skyldes, at du har valgt at skjule din kanal i indstillingerne for din Google-konto.

Du kan stadig se, give likes og abonnere, og den pågældende aktivitet vil være fuldstændig privat. Hvis du gerne vil gøre dit indhold synligt, eller hvis du vil uploade, kommentere eller bruge playlister, skal du aktivere kanalen.

Sådan aktiverer du din kanal og viser indhold

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til opret en kanal, og udfyld formularen. Dette gendanner din YouTube-kanal.
    • Du skal ikke klikke på "Klik her for at bruge et virksomhedsnavn eller et andet navn" i formularen. Dette opretter en kanal i stedet for at gendanne din skjulte kanal.
  3. Når du har gendannet din offentlige kanal, kan du gøre dine videoer og playlister synlige på siden Videoer.