Tornar a activar un canal amagat

Si veus el missatge "El teu canal de YouTube inclou contingut però s'ha desactivat" al Gestor de vídeos, significa que el teu canal està amagat i que la resta d'usuaris no poden veure'n els vídeos ni el contingut.

És possible que això passi perquè has triat amagar el canal a la configuració del compte de Google.

Pots continuar mirant vídeos, indicar si t'agraden o no i subscriure't a canals, i aquesta activitat serà totalment privada. Si vols que altres usuaris puguin veure el teu contingut o si vols penjar vídeos, afegir comentaris o utilitzar llistes de reproducció, activa el canal.

Com s'activa un canal i se'n mostra el contingut

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Vés a la pàgina per crear un canal i emplena el formulari. Aquesta acció restaurarà el teu canal de YouTube.
    • Al formulari, no facis clic a "Utilitzar un nom d'empresa o un altre nom", ja que si ho fas es crearà un canal nou en lloc de restaurar el canal amagat.
  3. Un cop hagis tornat a crear el teu canal públic, podràs fer visibles els vídeos i les llistes de reproducció al Gestor de vídeos.