Tornar a activar un canal amagat

Si veus el missatge "El teu canal de YouTube inclou contingut però s'ha desactivat" a la pàgina Contingut, significa que el teu canal està amagat i que la resta d'usuaris no poden veure'n els vídeos ni el contingut.

És possible que això passi perquè has triat amagar el canal a la configuració del Compte de Google.

Pots continuar mirant vídeos, indicar si t'agraden o no i subscriure't a canals, i aquesta activitat serà totalment privada. Si vols que altres persones puguin veure el teu contingut o si vols utilitzar altres funcions, has d'activar el canal.

Com pots activar el canal i mostrar contingut

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves a la pàgina per crear un canal i emplena el formulari. Aquesta acció restaurarà el teu canal de YouTube.
    • Al formulari, no facis clic a "Utilitza un nom d'empresa o un altre nom", ja que si ho fas es crearà un canal en lloc de restaurar el canal amagat.
  3. Un cop hagis tornat a crear el teu canal públic, podràs fer visibles els vídeos i les llistes de reproducció a la pàgina Contingut.

Si tens un compte de marca

1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Toca la teva foto de perfil.
  3. Toca Configuració.
  4. Toca Compte i després Afegeix o gestiona els teus canals.
  5. Selecciona el canal amagat.
  6. Quan se't demani que creïs un canal, fes clic a D'acord.