Een bannerafbeelding maken of bewerken

Een bannerafbeelding wordt boven aan je YouTube-pagina weergegeven. Je kunt hiermee de identiteit van je kanaal benadrukken en je pagina een unieke look geven.

Gebruik de richtlijnen en voorbeelden hieronder om je eigen ontwerp te maken. Vergeet niet dat een bannerafbeelding er op computers, mobiele apparaten en tv's verschillend uitziet. Bekijk hoe bannerafbeeldingen op verschillende apparaten worden weergegeven.

Veelgestelde vragen

Ik kan mijn banner niet opslaan. Hoe los ik dit op?

Te veel afbeeldingen

Als je je banner niet kunt opslaan, bevat je album met YouTube-bannerafbeeldingen mogelijk te veel afbeeldingen. Je kunt je banner als volgt opslaan:

1. Ga naar https://get.google.com/albumarchive/.

2. Ga naar je album met YouTube-bannerafbeeldingen.
  3. Verwijder enkele afbeeldingen uit dat album.
  4. Herhaal de stappen om je banner op te slaan.

Cookies van derden

Je ziet mogelijk een foutmelding met de tekst: 'De gevraagde functie is momenteel niet beschikbaar. Probeer het later opnieuw.' Dit kan te maken hebben met cookies van derden. Je kunt de blokkering hiervan als volgt opheffen:

1. Ga naar de instellingen van je browser.
  2. Wijzig de instellingen om de blokkering van cookies van derden op te heffen.

Ga naar het Helpcentrum van je browser voor meer informatie.