Aldersbegræns din egen video på YouTube

Hvis nogen af dine videoer ikke egner sig til seere under 18 år, kan du tilføje en aldersbegrænsning. Denne form for aldersbegrænsning er pålagt af uploaderen selv og skyldes ikke en gennemgang foretaget af YouTube.

Når en video bliver aldersbegrænset, skal seerne være logget ind og være 18 år eller ældre for at se den. Disse videoer vises ikke i visse sektioner på YouTube. Alderbegrænsede videoer kan have begrænsede eller ingen annoncer.

Når du beslutter, om en video skal aldersbegrænses, bør du tage i betragtning, om indholdet viser:

• Vold
  • Foruroligende billeder
  • Nøgenhed
  • Seksuelt orienteret materiale
  • Skildring af farlige aktiviteter

Få flere oplysninger om aldersbegrænset indhold.

Videoer, som du proaktivt aldersbegrænser, er stadig underlagt YouTubes retningslinjer for fællesskabet. Hvis YouTube afgør, at der skal sættes en aldersbegrænsning på en video, anvendes en permanent aldersbegrænsning. Denne begrænsning anvendes, selvom du også sætter en aldersbegrænsning på videoen.

Hvis videoen skal bruges som en annonce, skal du ikke benytte dig af denne type aldersbegrænsning. Det vil resultere i, at annoncer permanent afvises.

Sådan sætter du en aldersbegrænsning på din video

Føj en aldersbegrænsning til en video, når du uploader den

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Øverst til højre skal du klikke på OPRET og så Upload videoer.
  3. Angiv oplysninger og målgruppeindstillinger for din video.
  4. Klik på Aldersbegrænsning (avanceret) og så Ja, begræns min video til seere over 18 år.
  5. Følg vejledningen for at fuldføre uploadprocessen.

Føj en aldersbegrænsning til uploadede videoer

1. Gå til siden Videoer.
  2. Klik på feltet ud for den video, du vil redigere.
  3. Klik på Rediger og så Målgruppe og så Aldersbegrænsning (avanceret) .
  4. Vælg Ja, begræns min video til seere over 18 år

Føj en aldersbegrænsning til en livestream

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Øverst til højre skal du klikke på OPRET og så Gå live
  3. Angiv din livestreams oplysninger og målgruppeindstillinger.
  4. Klik på Aldersbegrænsning (avanceret) og så Ja, begræns min video til seere over 18 år.
  5. Følg vejledningen for at fuldføre livestreamprocessen.

Tjek, hvilke videoer der har en aldersbegrænsning

1. Gå til siden Videoer.
  2. Øverst skal du klikke på Filtrér og så Aldersbegrænsning og så Seere over 18 og så ANVEND. De videoer, der vises, har en aldersbegrænsning.