Livestreamin enkooderin määrittäminen

Sinun on ladattava koodausohjelmisto ennen YouTube-streamin aloittamista. Koodausohjelmiston avulla voit tallentaa sisältöä tietokoneelta, kamerasta, mikrofonista ja muista lähteistä ja lähettää sen YouTube Live ‑striiminä faneillesi.

Koodausohjelmiston valinta riippuu tarpeistasi. Olemme koonneet alle tietoa joukosta eri enkoodereita.

YouTube Live Verified ‑laitteet ja ‑ohjelmistot

Live Verified ‑laitteet ja ‑ohjelmistot ovat valmiiksi yhteensopivia YouTube Liven kanssa. Etsi vain ohjelmistosta YouTube-logo ja kirjaudu sisään Google-tililläsi. Enkooderi määritetään automaattisesti YouTube-käyttöä varten, joten voit aloittaa heti lähetyksen.

Mobile Live

Tallenna ja striimaa videokuvaa YouTube-sovelluksella. Huom. YouTube Liven käyttö mobiililaitteella vaatii yli 100 tilaajaa.

Mobile Capture

Tallenna ja striimaa videokuvaa YouTube Gaming ‑sovelluksella.

AirServer
Windows, Mac

Peilaa mobiililaitteen näytön YouTubeen.

Elgato Game Capture HD60
Windows, Mac

Tallenna ja striimaa Xbox-, PlayStation- tai Wii U ‑pelejä.

Epiphan Webcaster X2
Kaikki HDMI-laitteet

Tämän kompaktin laitteistoenkooderin avulla voit lähettää ammattitasoisia striimejä HDMI-kamerasta, mikseristä, konsolista tai muusta laitteesta. Liitä USB-kamera, niin voit käyttää kuvanvaihto- ja upotuskuvatoimintoja.

Gameshow
Windows, Mac

Tämä ohjelmisto on erikoistunut ammattitason pelituotantoon. Siinä on mallipohjia, dynaamisia tuotantotoimintoja, widgettejä ja paljon muuta.

Wirecast Go
iOS (maksuton, sovelluksen sisäisiä ostoksia)

Julkaise livelähetyksiä iPhonella.

Wirecast Play
Windows, Mac (maksuton versio saatavilla)

Kaikki, mitä tarvitset videon striimaukseen tietokoneeltasi minne päin maailmaa tahansa.

XSplit Broadcaster
Windows (maksuton versio saatavilla)

Mullistava äänen ja kuvan mikserisovellus, jolla voit luoda ammattimaisia live-lähetyksiä ja videotallenteita.

XSplit Gamecaster
Windows (maksuton versio saatavilla)

Voit striimata ja tallentaa hienoimpia pelihetkiäsi yhdellä painikkeen painalluksella. Jaa pelisuorituksesi todella helposti.

Yllä luetellut tuotteet täyttävät YouTube Live Verified ‑kriteerit. Näistä tuotteista Mobile Capture on ainoa Googlen kehittämä ohjelmisto. Tutustu tuotteisiin huolella ja selvitä, mikä niistä sopii parhaiten sinulle tai yrityksellesi.

Muut enkooderit

Haluatko avoimeen lähdekoodiin perustuvan ratkaisun?

Kokeile Open Broadcaster Softwarea. Se on maksuton avoimen lähdekoodin ohjelmisto videon tallentamiseen ja striimaamiseen.

Jos käytät jotakin muuta kuin Live Verified ‑enkooderia, voit asettaa sen seuraavasti.

Striimaa nyt

Kopioi palvelimen URL-osoite ja striimin nimi/avain enkooderiin.

Live-tapahtuma

1. Kopioi YouTube-aloituspisteet tuloasetuksista enkooderiin.
    • Striimin nimi: Striimin tunniste YouTuben palvelimissa.
    • Ensisijaisen palvelimen URL-osoite: Pääpalvelin, jonka kautta striimisi siirretään YouTubeen.
    • Varapalvelimen URL-osoite: Varapalvelin, jonka kautta striimisi siirretään YouTubeen.

Suosittelemme varastriimin käyttöä, mutta se vaatii kaksinkertaisen lähetyskaistanleveyden (tuotat kaksi samanaikaista striimiä vikasietoa varten). Varmista siis, että internetyhteytesi kapasiteetti riittää. Jos mahdollista, varastriimi kannattaa tuottaa fyysisesti kokonaan erillisellä enkooderilla.

2. Määritä enkooderiin YouTuben suositellut koodausasetukset.
  3. Määritä ääni- ja videolähteet.
  4. Aloita koodaus.
  5. Jos järjestät ajastetun tapahtuman, muista käynnistää tapahtuma myös YouTubessa.