Eri nimen käyttäminen YouTubessa ja Google-tilillä

Jos haluat käyttää YouTubessa eri nimeä tai valokuvaa kuin Google-tililläsi, yhdistä kanavasi bränditiliin.

Bränditilin avulla voit tukea yritystäsi tai brändi-identiteettiäsi YouTubessa ilman näkyviä yhteyksiä henkilökohtaiseen Google-tiliisi.

Kun yhdistät YouTube-kanavan bränditiliin:

• Google-tilistäsi tulee YouTube-kanavan kautta yhdistetyn bränditilin omistaja/ylläpitäjä.
  • Pääset bränditilin YouTube-kanavalle Google-tilisi kautta.
  • Google-tilin ja bränditilin välillä ei ole näkyvää yhteyttä. Muut eivät näe nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi, ellet tee yhteydestä itse julkista.
  • Jos luot useita YouTube-kanavia, voit ylläpitää niitä saman Google-tilin kautta.
  • Voit lisätä bränditilille uusia ylläpitäjiä ja omistajia. Näin sinä ja kaikki tiimisi jäsenet tai yhteistyökumppanisi voitte hallita kanavaa ilman, että kenenkään tarvitsee tietää toistensa salasanoja. Lue lisää bränditileihin yhdistettyjen kanavien hallinnasta.

Kanavien yhdistäminen bränditiliin

Voit yhdistää uuden tai aiemmin luodun kanavan bränditiliin. Jos haluat yhdistää uuden kanavan, katso, miten voit luoda bränditiliin yhdistetyn kanavan.

Aiemmin luodun kanavan yhdistäminen
  1. Kirjaudu sisään Google-tilillesi tietokoneella.
  2. Klikkaa profiilikuvaasi  ja sitten Asetukset Settings.
  3. Klikkaa vasemmasta valikosta Lisäasetukset.
  4. Valitse "Siirrä kanava" ‑kohdasta Siirrä kanava bränditilille.
  5. Aiemmat bränditilit näkyvät "Käytettävissä olevat tilit" ‑kohdassa Jos valitset jonkin kyseisistä tileistä, YouTube-kanavasi nimi muutetaan vastaamaan sivua. Jos bränditilillä on muita ylläpitäjiä, myös he voivat nyt hallita kanavaa.

Jos bränditiliä ei ole luettelossa

Jos bränditiliäsi ei näy luettelossa, YouTube-kanavan Google-tili ei ole kyseisen bränditilin ylläpitäjä. Sinun on ensin lisättävä Google-tilisi sivun ylläpitäjäksi.

Huom. Seuraavaa sisältöä ei voi siirtää: Kaikki kanavan kommentit, lähetetyt ja vastaanotetut viestit, vahvistusmerkit ja automaattisen suodattimen yhteisöasetukset. Sinulle näytetään varoitus, jos kanavallasi on tällaista sisältöä.

Jos kanavallasi on muokattu URL-osoite, sitä ei siirretä uudelle kanavallesi.

Huom. Kun käytät bränditiliä, saatat myös nähdä joissain paikoissa epätavallisen sähköpostiosoitteen, kuten channel-name-1234@pages.plusgoogle.com. Se ei ole oikea sähköpostiosoite vaan bränditilin tunniste. Bränditilejä voi olla käytössä, vaikka Google+ ei ole enää käytettävissä.
YouTube‑kanavan sähköposti‑ilmoitukset lähetetään bränditilille valittuun ilmoitusosoitteeseen

Vaihtaminen toiselle tilille

Voit ylläpitää henkilökohtaisia ja yrityksen YouTube-kanavia vaihtamalla Google-tililtä bränditilille ja toisin päin.

Valitse, mitä identiteettiä haluat käyttää YouTubessa. Identiteetti voi olla Google-tilisi tai jokin ylläpitämäsi bränditili.

1. Klikkaa tietokoneella oikeassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Vaihda tiliä.
  3. Valitse luettelosta se tili, jota haluat käyttää YouTubessa.