Brug af et andet navn på YouTube end på din Google-konto

Hvis du vil bruge et andet navn eller foto på YouTube end det, du bruger til din Google-konto, skal du knytte din kanal til en brandkonto. Du kan gøre dette for at understøtte din virksomheds- eller brandidentitet på YouTube uden at vise en forbindelse til din personlige Google-konto.

Når du knytter en YouTube-kanal til en brandkonto:

• Din Google-konto er ejer/administrator af den brandkonto, der er knyttet til YouTube-kanalen. Dette giver dig adgang til YouTube-kanalen fra din Google-konto.
  • Der er ingen offentlig tilknytning mellem din Google-konto og brandkontoen, så seerne kan ikke se dit navn eller din mailadresse (medmindre du selv skaber den offentlige tilknytning).
  • Du kan administrere flere kanaler fra én Google-konto. Dette kan være en hjælp, hvis du har mere end én YouTube-kanal.
  • Du kan føje andre administratorer og ejere til din brandkonto. Du og eventuelle teammedlemmer eller samarbejdspartnere kan administrere kanalen uden at skulle dele adgangskoder. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer kanaler, der er tilknyttet brandkonti.

Knyt en kanal til en brandkonto

Du kan knytte en ny eller eksisterende kanal til en brandkonto.

Opret en ny kanal

Følg vejledningen for at oprette en ny kanal, der er knyttet til en brandkonto.

Tilknyt en eksisterende kanal
  1. Log ind på din YouTube-konto.
  2. Klik på dit kontoikon > Indstillinger Settings.
  3. Klik på Avanceret ved siden af ​​dit profilbillede.
  4. Hvis du allerede har brandkonti, vises de under "Kontooplysninger". Når du vælger en af ​​disse, bliver din YouTube-kanal omdøbt, så den matcher siden. Hvis brandkontoen har andre administratorer, vil de også kunne administrere kanalen fremover.

Hvis du ikke kan se din brandkonto

Hvis din brandkonto ikke er på listen, betyder det, at din YouTube-kanals Google-konto ikke administrerer den pågældende brandkonto. Du skal først tilføje din Google-konto som administrator af siden.

Bemærk, at noget indhold ikke kan flyttes: Alle kommentarer fra kanalen, sendte og modtagne meddelelser, verificeringsbadges og automatisk filtrering af indstillingerne for fællesskabet. Du får vist en advarsel, hvis din kanal har dette indhold.

Hvis du har en brugertilpasset webadresse, flyttes den ikke til din nye kanal.

Bemærk! Når du bruger brandkontoen, vil du nogle steder muligvis også kunne se en usædvanlig mailadresse, f.eks. channel-name-1234@pages.plusgoogle.com. Dette er ikke en rigtig mailadresse – den er bare et id for brandkontoen. Du kan have en brandkonto, selvom Google+ ikke længere er tilgængeligt.
Notifikationer via mail for YouTube-kanalen sendes til den adresse for notifikationer, som du kan angive for brandkontoen.

Sådan skifter du konto

Det er nemt at skifte mellem din Google-kontoidentitet og dine brandkontoidentiteter for at administrere ​​dine YouTube-kanaler – uanset om det er din virksomhedskanal eller din personlige kanal.

Når du logger ind på din Google-konto på YouTube, skal du vælge at bruge YouTube med din Google-kontoidentitet eller eventuelle brandkonti, som du administrerer.

1. Brug en computer, og klik på dit kanalikon øverst til højre.
  2. Vælg den konto på listen, du vil bruge YouTube som.