Brug et andet navn på YouTube end på din Google-konto

Hvis du vil bruge et andet navn eller billede på YouTube end på din Google-konto, skal du knytte din kanal til en brandkonto.

Med brandkonti kan du understøtte din virksomheds- eller brandidentitet på YouTube uden at vise en forbindelse til din personlige Google-konto.

Når du knytter en YouTube-kanal til en brandkonto:

• Din Google-konto bliver ejer/administrator af den brandkonto, som er knyttet til YouTube-kanalen.
  • Brandkonti giver dig adgang til YouTube-kanalen fra din Google-konto.
  • Der er ingen offentlig tilknytning mellem din Google-konto og brandkontoen. Andre kan ikke se dit navn eller din mailadresse, medmindre du selv gør tilknytningen offentlig.
  • Hvis du opretter mere end én YouTube-kanal, kan du administrere dem fra én Google-konto.
  • Du kan føje andre administratorer og ejere til din brandkonto. Du og eventuelle teammedlemmer eller samarbejdspartnere kan administrere kanalen uden at skulle dele adgangskoder. Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer kanaler, der er tilknyttet brandkonti.

Knyt kanaler til en brandkonto

Du kan knytte en ny eller eksisterende kanal til en brandkonto.For nye kanaler skal du følge vejledningen til oprettelse af en kanal, der er knyttet til en brandkonto.

Tilknyt en eksisterende kanal
  1. Log ind på din Google-konto på en computer.
  2. Klik på dit profilbillede og så Indstillinger Settings.
  3. Klik på Avancerede indstillinger i menuen til venstre.
  4. Klik på Flyt kanal til en brandkonto ved siden af "Flyt kanal".
  5. Hvis du har nogen brandkonti, vises de under "Tilgængelige konti". Når du vælger en af disse konti, bliver din YouTube-kanal omdøbt, så den matcher siden. Hvis brandkontoen har andre administratorer, kan de fra nu af også administrere kanalen.

Hvis din brandkonto ikke er på listen

Hvis din brandkonto ikke er på listen, betyder det, at din YouTube-kanals Google-konto ikke administrerer den pågældende brandkonto. For at opnå dette skal du først tilføje din Google-konto som administrator af siden.

Bemærk, at noget indhold ikke kan flyttes: Alle kommentarer fra kanalen, sendte og modtagne meddelelser, verificeringsbadges og automatisk filtrering af indstillingerne for fællesskabet. Du får vist en advarsel, hvis din kanal har dette indhold.

Hvis du har en brugertilpasset webadresse, flyttes den ikke til din nye kanal.

Bemærk! Når du bruger brandkontoen, vil du nogle steder muligvis også kunne se en usædvanlig mailadresse, f.eks. channel-name-1234@pages.plusgoogle.com. Dette er ikke en rigtig mailadresse, men bare et id for brandkontoen. Du kan godt have en brandkonto, selvom Google+ ikke længere er tilgængeligt.
Notifikationer via mail for YouTube-kanalen sendes til den adresse for notifikationer, som du kan angive for brandkontoen.

Sådan skifter du konto

Du kan skifte mellem dine Google-konto- og brandkontoidentiteter for at administrere din virksomheds eller dine personlige YouTube-kanaler.

Vælg en identitet, når du bruger YouTube. Identiteten kan være din Google-konto eller en brandkonto, som du administrerer.

1. På computeren skal du klikke på dit profilbillede øverst til højre.
  2. Klik på Skift konto.
  3. Vælg den konto, som du vil bruge til YouTube, på listen.