Administrer din kanalbranding

Brand din YouTube-kanals identitet ved at opdatere dit profilbillede, dit kanalbanner og dit videovandmærke.

Skift dit profilbillede

Udskift dit profilbillede i YouTube Studio. Dit profilbillede er det billede, der vises til seerne på din kanal, dine videoer og ved offentligt tilgængelige handlinger på YouTube.

Når du har valgt "Tilpasning", vises fanen "Branding" øverst.

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Tilpasning og så Branding i menuen til venstre.
  3. Klik på SKIFT, og vælg en illustration eller et billede fra din computer. Skift de forudindstillede farver og beskæringen af illustrationen eller størrelsen på dit uploadede billede, og klik derefter på UDFØR.
  4. Klik på UDGIV. Det kan tage et par minutter, før dit profilbillede er opdateret på YouTube.

Beskær dit billede med hjælpeteknologi eller tastaturet

Beskær dit billede fra et hjørne

1. Vælg hjørnet af dit billede.
  2. Brug piletasterne til at beskære billedet.

Flyt hele beskæringsområdet

1. Vælg hele beskæringsområdet.
  2. Brug piletasterne til at ændre placeringen af beskæringsområdet.

Retningslinjer for profilbilleder

Dit profilbillede skal følge vores retningslinjer for fællesskabet og opfylde følgende kriterier:

• JPG-, GIF-, BMP- eller PNG-fil (ingen animerede GIF-filer)
  • Billedstørrelsen må ikke overstige 15 MB.
  • Billede skal gengives i 98 x 98 px.

YouTube Creators

Dit bannerbillede vises som baggrund øverst på din YouTube-side.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Branding.
  3. Klik på SKIFT, og vælg et billede. Du kan foretage ændringer ved at vælge en forhåndsvisning, ændre beskæringen og klikke på UDFØR.
  4. Klik på UDGIV.
Bemærk! Det samme bannerbillede bruges på computere, mobilenheder og tv-skærme, men det vises forskelligt afhængigt af din enhed.

Officielle kunstnerkanaler

Dit bannerbillede bruges kun på computere og mobilenheder. For at opdatere banneret skal du følge vejledningen til youtubere ovenfor.

Sådan opdaterer du dit banner på tv og YouTube Music:

1. Log ind på YouTube Studio.
  2. Vælg Profil i menuen til venstre.
  3. Klik på ud for profilbilledet, og vælg et billede. Sådan ændrer du et billede:
    • Vælg Forhåndsvisning, og rediger billedet.
    • Klik på UDFØR.
  4. Klik på GEM øverst til højre på siden.

Retningslinjer for bannerbilleder

Dit bannerbillede skal opfylde følgende kriterier:

• Mindstemål for upload: 2560 x 1440 px med et billedformat på 16:9.
  • Sikkert område for tekster og logoer ved mindstemålet: 1235 x 338 px.
  • Billeder skal fylde hele skærmen for større enheder, men vil blive beskåret ved forskellige visninger og på forskellige enheder.
  • Medtag ikke andre filudsmykninger (f.eks. skygger eller rammer).
  • Filstørrelse: 6 MB eller mindre.

Sådan vælges en anden billedstørrelse

Du kan bruge et billedredigeringsprogram på din computer eller en onlinetjeneste til at ændre størrelsen på billederne. Du kan f.eks. bruge Billedfremviser på en Apple-computer eller Microsoft Billeder på en Windows-computer.

Tilføj dit videovandmærke

Du kan opfordre seerne til at abonnere på din kanal ved at føje et videovandmærke til din video. Når du tilføjer et videovandmærke, kan seerne abonnere direkte på din kanal, når de bruger YouTube på en computer.
  1. Log ind på YouTube Studio.
  2. I menuen til venstre skal du vælge Tilpasning og så Branding.
  3. Vælg, hvornår vandmærket skal vises:
    • I slutningen af videoen: Videovandmærket vises i de sidste 15 sekunder af videoen.
    • Tilpasset starttidspunkt: Videovandmærket bliver vist på et tidspunkt, du vælger.
    • Hele videoen: Videovandmærket vises under hele videoen.
  4. Klik på SKIFT, og vælg et billede. Juster størrelsen på dit billede, og klik på UDFØR.
  5. Klik på UDGIV.
Bemærk! Videovandmærker er ikke tilgængelige på videoer, der er angivet som lavet til børn. Hvis du tidligere har tilføjet et videovandmærke, men din video nu er angivet som lavet til børn, kan seerne ikke se vandmærket.

Retningslinjer for videovandmærker

Dit videovandmærke skal opfylde følgende kriterier:

• Minimum 150 x 150 pixels.
  • Firkantet billede, der fylder mindre end 1 MB.

Tilgængelighed

Kanalens vandmærke er tilgængeligt i liggende format på computere og mobilenheder (ikke klikbart på mobil). Kanalvandmærker vises ikke på tilpassede knapløse afspillere på YouTube eller i Adobe Flash.

Metrics for videovandmærker

Du kan se metrics i rapporten Abonnementskilde i YouTube Analytics.

Se, hvordan du administrerer din kanalbranding

I denne video fra YouTube Creators-kanalen kan du se, hvordan du opdaterer dit profilbillede, din kanalbanner og dit videovandmærke.

Customize Your Channel Branding & Layout: Add a Profile Picture, Banner, Trailer, Sections, & more!

Abonner på YouTube Creators-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.