Utilitzar un nom diferent a YouTube i al compte de Google

Si vols utilitzar a YouTube un nom o una foto diferents dels que has triat per al compte de Google, connecta el teu canal a un compte de marca. Pots fer-ho per donar suport al teu negoci o a la teva identitat de marca a YouTube sense mostrar cap connexió amb el teu compte de Google personal.

Quan connectes un canal de YouTube a un compte de marca:

• El teu compte de Google és propietari o gestor del compte de marca connectat al canal de YouTube. Això et permet accedir al canal de YouTube des del compte de Google.
  • L'associació entre el compte de Google i el compte de marca no és visible públicament, de manera que els espectadors no veuran el teu nom ni la teva adreça electrònica (tret que els hagis enllaçat públicament).
  • Pots gestionar diversos canals amb un compte de Google. Això és útil si tens més d'un canal de YouTube.
  • Pots afegir altres gestors i propietaris al compte de marca. Tu i els teus col·laboradors o companys d'equip podeu gestionar el canal sense haver de compartir les contrasenyes. Obtén més informació sobre com pots gestionar els canals connectats als comptes de marca.

Connectar un canal a un compte de marca

Pots connectar un canal nou o existent a un compte de marca.

Crear un canal nou

Segueix les instruccions per crear un canal nou que estigui connectat a un compte de marca.

Connectar un canal
  1. Inicia la sessió al teu compte de YouTube.
  2. Fes clic a la icona del compte > Configuració Settings.
  3. Al costat de la foto de perfil, fes clic a Configuració avançada
  4. Si ja tens un compte de marca o més d'un, es mostraran a la secció "Informació del compte". En triar-ne un, el nom del canal de YouTube canviarà perquè coincideixi amb el de la pàgina. Si el compte de marca té altres gestors, a partir d'ara també podran gestionar el canal.

Si no veus el compte de marca

Si el compte de marca no es mostra, vol dir que el compte de Google del canal de YouTube no és gestor d'aquest compte de marca. Primer has d'afegir el compte de Google com a gestor de la pàgina.

Hi ha contingut que no es pot transferir, com ara tots els comentaris fets pel canal, els missatges enviats i rebuts, les insígnies de verificació i el filtre automàtic de la configuració de la comunitat. Es mostrarà un advertiment si el teu canal inclou aquest contingut.

Si tens un URL personalitzat, no es transferirà al canal nou.

Nota: quan facis servir el compte de marca, és possible que vegis una adreça electrònica inusual en alguns llocs, com ara nom-del-canal-1234@pages.plusgoogle.com. No és una adreça electrònica real; només és un identificador del compte de marca. Pots tenir un compte de marca malgrat que Google+ ja no estigui disponible.
Les notificacions per correu electrònic del canal de YouTube s'envien a l'adreça de notificació que pots definir per al compte de marca.

Canviar d'un compte a un altre

És fàcil canviar de la identitat del compte de Google a les identitats dels comptes de marca i viceversa per gestionar un canal de YouTube, tant personal com d'empresa.

En iniciar la sessió al teu compte de Google a YouTube, tria fer servir YouTube amb la identitat del compte de Google o de qualsevol compte de marca que gestionis.

1. A l'ordinador, fes clic a la icona del teu canal que hi ha a la part superior dreta.
  2. Tria el compte que vols utilitzar a YouTube de la llista.