imovieproject, dvdproj, rcproject

Eftersom dessa är projektfiler och inte egentliga videofiler följer du instruktionerna nedan om du vill skapa en .mov-video som fungerar på YouTube:

• I iMovie väljer du Share följt av Export Using QuickTime
  • I Finalcut Pro väljer du File följt av Export följt av Using Quicktime Conversion
  • I QuickTime Pro väljer du File följt av Export följt av Export: Movie to QuickTime Movie

Därefter kan du kontrollera dina alternativ så att följande inställningar stämmer:

Videoinställningar:
  • Komprimeringstyp: H.264
  • Bildfrekvens: hastigheter på 24, 25, 30, 48, 50, 60 bildrutor per sekund föredras. Andra mindre vanliga bildfrekvenser som 23.98, 29.97 och 59.94 är också godtagbara.
  • Datahastighet: Automatisk
  • Nyckelbilder: Automatiskt
  • Arrangera om bildrutor: Ej markerad
Ljudinställningar:
  • Format: AAC-LC
  • Bithastighet: 128–256 kbit/s
  • Samplingsfrekvens: 44100 eller 48000
Andra inställningar:
  • Storlek: Välj videons ursprungliga storlek