Annat

Även om vi inte kan erbjuda detaljerade anvisningar för hur du konverterar andra filformat har vi några snabba tips på hur du åtgärdar problem med följande format:

1. .veg (Sony Vegas-projektfil): Konvertera dessa filer till .MP4.
  2. .vep (AVS-projektfil): Konvertera dessa filer till .AVI.
  3. .vpj (Pixbend-projektfil): Konvertera dessa filer till .pxv.
  4. DVD-filer (till exempel .VOB-, .IFO- och .BUP-filer): Konvertera dessa filer till något av filformaten som anges längst upp i den här artikeln.
  5. WPL, ITL, m3U: Detta är spellistefiler och inte egentliga videofiler. Lös problemet genom att ta reda på vilka ljudspår som ingår i spellistan och konvertera sedan ljudspåret till ett bildspel.