Tips til streaming

Tips til netværk
  • Den samlede bithastighed, du streamer, må ikke overstige ​den båndbredde til upload, der er tilgængelig. Sørg for, at der er lidt ekstra kapacitet (20 % anbefales).
  • Din arbejdsplads har muligvis en højhastighedsforbindelse, men hvis mange personer deler dette netværk, kan din individuelle båndbredde være begrænset.
  • Kør en hastighedstest. Den indgående båndbredde (downloadhastighed) er ofte højere end den udgående (upload). Sørg for, at din udgående forbindelse er tilstrækkelig til at sende din streambithastighed. Primær + backup + 20 % anbefales.
  • Sørg for, at du er på et driftssikkert netværk. En afbrydelse af din forbindelse betyder en afbrudt stream.
Tips til kodning
  • Konfigurer koderne til en livestream mindst 2 timer i forvejen.
  • Start koderne mindst 15 minutter, før begivenheden er planlagt til at starte.
  • Før du klikker på Start streaming, skal du tjekke forhåndsvisningen i kontrolrummet for live-events.
  • Ved testkoder-failover skal du stoppe den primære koder (eller tage dens Ethernet-kabel ud) og sørge for, at afspilleren går over til backup-koderen.
  • Bekræft integriteten for alle lokale arkivfiler. Tjek, at filstørrelsen for det lokale arkiv vokser.
  • Tjek, at begivenheden er tilgængelig via kanal- og afspilningssiderne.
  • Tjek, at begivenheden er tilgængelig via mobilenheder.
  • Overvåg hele tiden streams for at tjekke lyd- og videokvaliteten.
  • Når din begivenhed er stoppet på YouTube, skal du stoppe koderen.
Brug af et webcam
  • Du kan streame med en bærbar computer og et webcam, men bedre udstyr giver en bedre livestreamkvalitet.
  • Du kan bruge et softwarekodningsprogram som Wirecast eller www.youtube.com/webcam.
  • Vi anbefaler professionelle hardwarekodere for at få begivenheder med højere produktionsværdier.
  • Sørg for at teste din konfiguration grundigt inden din begivenhed.
Sikkerhed i livestreams
  • Indhold: Du skal vide, hvilken slags videoer du må streame. Når du optager videoer af dine venner, klassekammerater og/eller teenagere, skal du huske, at videoerne aldrig må være seksuelt orienterede, voldelige eller farlige. Bemærk! Denne regel gælder også for livechat. Få flere oplysninger om vores retningslinjer for fællesskabet.
  • Personlige oplysninger: Vær forsigtig med at dele personlige oplysninger under din livestream og i livechat. Du bør kun give administratoradgang til din kanal til folk, du har tillid til. YouTube beder dig ikke om moderatorrettigheder i streamen.
  • Kontrol: Rapportér upassende videoer, eller bloker brugere i chatten, hvis de får dig eller andre til at føle sig utrygge. Få flere oplysninger om administration af livechat.
  • Privatliv: YouTube har funktioner, der kan hjælpe dig med at begrænse, hvem der kan se de livestreams, du slår op. Beskyt dit privatliv ved at indstille personlige livestreams til at være "private" eller "skjulte". Brug siden indstillinger for privatliv og sikkerhed til at udforske nogle af de tilgængelige værktøjer, der kan hjælpe dig med at administrere din oplevelse på websitet.