Streama nu och typerna Snabb och Anpassad för liveevenemang

Du kan livestreama på YouTube på flera olika sätt. Om du väljer Streama nu skapar du en livestream med några få enkla steg. Med Evenemang kan du välja mellan Snabb och Anpassad.

Om du väljer Snabb skapas en Hangout On Air med alla Hangout On Air-standardfunktioner, som streaming med snabbstart direkt från en bärbar dator. Med Anpassad skapas ett YouTube Live-evenemang där du kontrollerar evenemangsproduktionen och hanterar egna kodinställningar med hjälp av valfri plattform.

Välj det bästa alternativet för dig med hjälp av följande information.

Streama nu Anpassad Snabb
(Hangouts)
KONFIGURATION
Vi känner automatiskt av när du sänder innehåll och startar då streamen. Om du stoppar omkodaren så stoppar vi också streamen åt dig. ✓
(via inställningar)

Välj låg latens om du vill ha en streaming som är så nära realtid som möjligt.
Använd valfri kodningsutrustning och anpassa kodningsinställningarna. Valfria återanvändbara ingångspunkter för omkodare.
Skicka den högsta kvaliteten – vi skapar automatiskt alla lägre kvalitetsnivåer för tittarna.
Välj en överföringshastighet och upplösning utifrån dina nätverksförhållanden. Upp till 1 440p med 60 bilder/s.
Sänd redundanta streamar för automatisk sömlös växling vid fel.
Det krävs ingen särskild kodningsutrustning. Streama direkt via webbläsaren.
Vi känner automatiskt av upplösningen utifrån dina nätverksförhållanden. Upp till 720p.
LJUD- OCH BILDALTERNATIV
Kontrollera hela produktionen, oavsett vilken ljud- och bildutrustning du använder. Du har kontroll över källan och kodningen.
Välj en enda ljud- och videokälla.
FUNKTIONER
Aktivera intäktsgenerering med pre-roll-annonser.
Lägg in mid-roll-annonser i livestreamen.
Spelare märkt med vattenstämpel från Google+
Spelaren väljer som standard automatiskt den bästa uppspelningskvaliteten för tittaren. Användarna kan även välja visningskvalitet manuellt.
Ladda upp en anpassad miniatyrbild för liveevenemanget.
Skapa olistade och privata evenemang.
Obegränsad längd på evenemang.
Spela in evenemanget automatiskt (högst fyra till tolv timmar) och redigera inspelningen med YouTubes videoredigerare (högst tre timmar).
Aktivera DVR för användare så att de kan spola tillbaka de senaste tolv timmarna i evenemanget.
Starta och stoppa evenemanget i Kontrollrummet.
Infoga sändningsmeddelanden, spärrar och skapa höjdpunkter i Kontrollrummet under liveevenemanget.
Övervaka statistik och sändningsstatus från översikten live eller från Kontrollrummet under liveevenemanget.
Skapa evenemang med flera kameror.
Skapa en livestream i 360 grader.
INTERAKTIVITET
Använd livechatten på YouTube för att interagera med tittarna. Utse moderatorer som övervakar chatten.
Bjud in upp till tio deltagare till en Hangout med video.
MARKNADSFÖRINGSVERKTYG
Dela en permanent länk med alla dina följare på YouTube, Google+, Facebook och Twitter. På det här sättet marknadsför du även framtida livestreamar.
Dela den unika länken till liveevenemanget med dina följare på YouTube, Google+, Facebook och Twitter.
Skapa ett anpassat inlägg.