Direktesendingsalternativene Strøm nå, Rask og Tilpasset

Vi er i ferd med å avvikle verktøyene for direktesendinger i den klassiske versjonen av Skaperstudio. Prøv det nye kontrollrommet for direktesendinger, som kombinerer verktøyene for direktesendinger fra den klassiske versjonen av Skaperstudio med nye og bedre funksjoner. Finn ut mer.

Når du skal opprette direktesendinger på YouTube, har du flere alternativer. Du kan enkelt opprette direktesendinger ved å velge Strøm nå. Du kan også velge om du skal ha en rask eller tilpasset sending.

Med Rask kan du opprette Hangouts On Air med alle de standard Hangouts On Air-funksjonene, inkludert hurtigstart av strømmingen fra den bærbare datamaskinen din. Med Tilpasset kan du opprette YouTube-direktesendinger, der du styrer produksjonen og administrerer dine egne enkoderinnstillinger ved hjelp av plattformen du foretrekker.

Her er litt informasjon, så du kan se hvilket alternativ som passer best for deg.

Strøm nå Tilpasset Rask
(Hangouts)
INNLEDNING
Vi oppdager når du sender innhold, og vi starter da strømmingen automatisk. Når du stopper enkoderen, stopper vi også strømmingen for deg. ✓
(via Innstillinger)

Velg kort tidsforsinkelse for å strømme nærmere sanntid.
Bruk enkoderutstyret du foretrekker, og tilpass enkoderinnstillingene dine. Det finnes gjenbrukbare inngangspunkter for enkodere som er valgfrie å bruke.
Send med høyest mulig kvalitet, så lager vi automatisk alle de lavere kvalitetene for seerne.
Velg bithastigheten for overføringen og oppløsningen selv, basert på nettverksforholdene dine. Opptil 1440p ved 60 bps.
Send overflødige strømmer for automatisk sømløs failover hvis nødvendig.
Eget enkoderutstyr er ikke nødvendig. Strøm rett fra nettleseren din.
Vi oppdager automatisk oppløsningen din, basert på nettverksforholdene dine. Opptil 720p.
A/V-ALTERNATIVER
Ta fullstendig kontroll over produksjonen din, med det audiovisuelle utstyret du foretrekker. Du styrer kilden og kodingen.
Velg én enkelt lyd- og videoinngang.
FUNKSJONER
Slå på inntektsgenerering med annonser før videoer.
Sett inn annonser midt i direktesendte videoer.
Spilleren velger som standard automatisk den beste avspillingskvaliteten for seerne. Brukerne kan også manuelt velge videokvaliteten.
Last opp et egendefinert miniatyrbilde for direktesendingen.
Opprett sendinger som er private eller ikke oppført.
Ubegrenset varighet på sendingene.
Ta opp sendingen automatisk (maks. 4–12 timer), og rediger opptaket med YouTube Videoredigerer (maks. 3 timer).
Aktiver DVR, slik at brukerne kan spole tilbake de siste 12 timene av sendingen din.
Start og stopp sendingen fra kontrollrommet for direktesendinger.
Sett inn varsler for sendingen og overlegg, og opprett høydepunkter fra kontrollrommet for direktesendinger under direktesendingen.
Følg med på statistikk og sendingsstatus fra kontrollpanelet eller kontrollrommet for direktesendinger under direktesendingen.
Lag sendinger ved bruk av flere kameraer.
Lag 360-graders direktesendinger.
INTERAKSJON
Bruk YouTube-direktechatten til å kommunisere med seerne. Angi moderatorer som skal administrere chatten.
Inviter opptil ti deltakere til en hangout via video.
PROMOTERINGSVERKTØY
Del den faste linken med følgerne dine på YouTube, Facebook og Twitter. Da kan du samtidig promotere fremtidige direktesendinger.
Del den unike direktesendingslinken med følgerne dine på YouTube, Facebook og Twitter.
Opprett et tilpasset innlegg.