Begrensninger for direktesendinger

Vi har nylig hevet terskelen for YouTube Live på mobilenheter. For at du skal kunne sende direkte fra mobilen, må kanalen din nå ha minst 1000 abonnenter.

Merk at dette kvalifikasjonskravet ikke gjelder for andre direktesendingsverktøy. Skapere med færre enn 1000 abonnenter kan fortsatt sende direkte via datamaskin og nettkamera

Funksjonen for direktesendinger deaktiveres automatisk for kanalen din hvis noe av følgende oppstår:

I tillegg kan funksjonen for direktesendinger deaktiveres for kanaler som har et betydelig antall videoer med begrensede funksjoner. Her kan du se om kanalen din har noen aktive advarsler, og om du har tilgang til å sende direkte.

Hvis du har mistet muligheten til å sende direkte fra kontoen din, kan du heller ikke bruke en annen kanal til å sende direkte på YouTube. Dette gjelder så lenge denne begrensningen er aktiv på kontoen din. Overtredelse av denne begrensningen anses som omgåelse i henhold til vilkårene for bruk og kan føre til oppsigelse av kontoen din. Hvis du antyder at du skal sende innhold som bryter med retningslinjene for brukere, kan det hende vi aldersbegrenser eller fjerner direktesendingen din. Vi fjerner også direktesendinger som viser at noen holder, bruker eller frakter skytevåpen.

Laget for barn-restriksjoner

Hvis kanalen eller direktesendingen din er merket som laget for barn, blir enkelte funksjoner begrenset eller slått av. Dette er bare noen få eksempler. Du kan se en utfyllende liste over berørte funksjoner her.

Deaktiverte funksjoner

• Direktechat: Direktechat, direktechatopptak og Superchat.
  • Kommentarer: Kommentarer i arkiverte direktesendinger og fremtidige direktesendinger.
  • Påminnelsesvarsler: Påminnelsesvarsler for fremtidige direktesendinger.

Begrensede funksjoner

• Videoer med høydepunkter: Videoer med høydepunkter som er opprettet fra en kildevideo som er merket som laget for barn, får samme begrensninger som den opprinnelige videoen.
  • Annonser: Personlig tilpassede annonser deaktiveres i direktesendinger og premierer. Kontekstbaserte annonser kan fortsatt vises.

Annonser

Bare en påminnelse: Retningslinjene for annonsørvennlig innhold og begrensningene for produktanbefalinger og betalte produktplasseringer gjelder også for direktesendinger.