Livestriimauksen rajoitukset YouTubessa

Ennen kuin voit livestriimata mobiililaitteella, sinun on täytettävä mobiilistriimauksen vaatimukset.

Livestriimaus voidaan estää kanavalla väliaikaisesti tai pysyvästi eri syistä. Jos livestriimaus on estetty tililläsi, et saa striimata livenä YouTubessa millään muullakaan kanavalla niin kauan kuin esto on voimassa. Eston rikkominen tulkitaan käyttöehtojemme kiertämiseksi ja voi johtaa tilisi sulkemiseen.

Alla on lueteltu syitä siihen, miksi kanava voi menettää livestriimausoikeutensa tilapäisesti tai pysyvästi.

Yhteisösääntöihin liittyvät rajoitukset

• Kanavalle on annettu varoitus yhteisösääntöjen rikkomisesta, tai livestriimi on poistettu käytäntöjemme mukaisesti.

• Livestriimi vastaa toista tekijänoikeudella suojattua livelähetystä.
  • Livestriimissä esiintyy alaikäisiä. Voidaksemme paremmin suojata alaikäisiä YouTubessa emme salli alle 13-vuotiaiden livestriimejä, ellei mukana ole aikuista. Kanavat, jotka eivät noudata tätä käytäntöä, voivat menettää livestriimausoikeutensa tilapäisesti tai pysyvästi.
  • Jos kanavalla on paljon videoita, joista on poistettu toimintoja käytöstä, myös livestriimaus voi olla poissa päältä. Tarkista, onko kanavallasi varoituksia ja voitko tällä hetkellä käyttää livestriimausta.
  • Jos ilmoitat striimaavasi yhteisösääntöjä rikkovaa sisältöä, voimme asettaa livestriimille ikärajoituksen, poistaa striimin tai estää striimauksen kanavallasi.
  • Emme salli livestriimejä, joissa joku pitelee, käsittelee tai kuljettaa ampuma-asetta. Kanavat, jotka eivät noudata YouTuben ampuma-aseita koskevaa käytäntöä, voivat menettää livestriimausoikeutensa tilapäisesti tai pysyvästi.

Tekijänoikeuksiin liittyvät rajoitukset

• Käynnissä oleva tai arkistoitu livestriimi saa tekijänoikeusvaroituksen.
  • Livestriimi vastaa toista tekijänoikeudella suojattua livelähetystä.

Lapsille tehtyyn sisältöön liittyvät rajoitukset

Jos kanava tai livestriimi on merkitty lapsille tehdyksi, tietyt ominaisuudet eivät ole käytettävissä tai niitä rajoitetaan. Katso kaikki ominaisuudet, joihin Tehty lapsille ‑yleisöasetus vaikuttaa.

Alla on joitakin esimerkkejä:

Käytöstä poistettavat ominaisuudet

• Livechat: Livechat, livechatin uudelleentoisto ja Super Chat.
  • Kommentit: Arkistoitujen livestriimien ja tulevien striimien kommentointi.
  • Muistutusilmoitukset: Tulevien striimien muistutusilmoitukset.

Rajoitetut ominaisuudet

• Kohokohtavideot: Lapsille tehdyissä, lähdevideosta luoduissa kohokohtavideoissa on samat rajoitukset kuin alkuperäisessäkin.
  • Mainokset: Personoidut mainokset eivät näy livestriimeissä ja ensiesityksissä. Kontekstiin liittyviä mainoksia saattaa näkyä.

Muut rajoitukset

Jos olet saavuttanut livestriimien päivittäisen enimmäisrajan, voit striimata uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Mainokset

Muistathan, että mainostettavan sisällön luomista koskevat ohjeet ja maksulliseen tuotesijoitteluun ja suositteluun liittyvät rajoitukset koskevat myös livestriimausta.