Undgå begrænsninger for livestreaming på YouTube

Før du kan livestreame fra en mobilenhed, skal du opfylde vores krav til livestreaming på mobil.

Livestreaming kan af forskellige årsager være deaktiveret midlertidigt eller permanent på din kanal. Hvis din konto ikke længere har adgang til livestreaming, er du udelukket fra at bruge en anden kanal til livestreaming på YouTube. Begrænsningen gælder, så længe den er aktiv på din konto. Overtrædelse af denne begrænsning betragtes som omgåelse i henhold til vores servicevilkår og kan medføre lukning af din konto.

Nedenfor kan du se en liste over årsager til, at din kanals mulighed for livestreaming kan være blevet deaktiveret midlertidigt eller permanent:

Begrænsninger i forbindelse med retningslinjerne for fællesskabet

• Din kanal får et strafklip for at overtræde retningslinjerne for fællesskabet, eller en livestream er blevet fjernet i henhold til vores politikker.

• Din livestream matcher en anden liveudsendelse med ophavsret.
  • Din livestream indeholder mindreårige. Vi tillader ikke, at børn på under 13 år livestreamer, medmindre de er i synligt selskab med en voksen. Dette gør vi for at beskytte mindreårige bedre på YouTube. Kanaler, der ikke overholder denne politik, kan enten midlertidigt eller permanent få frataget muligheden for at livestreame.
  • Desuden kan livestreaming være deaktiveret for kanaler, der har et stort antal videoer med deaktiverede funktioner. Tjek, om din kanal har strafklip, og om du i øjeblikket har adgang til livestreaming.
  • Hvis du antyder, at du vil livestreame indhold, som er i strid med vores retningslinjer for fællesskabet, sætter vi muligvis en aldersbegrænsning på indholdet, fjerner det eller deaktiverer din kanals mulighed for at livestreame.
  • Vi tillader ikke livestreams, der viser personer, som holder, håndterer eller transporterer skydevåben. Kanaler, der ikke overholder YouTubes politik vedrørende skydevåben, får fjernet den livestream, som er i strid med politikken, og de kan permanent eller midlertidigt få frataget muligheden for at livestreame.

Ophavsretslige begrænsninger

Begrænsninger for indhold, der er lavet til børn

Hvis målgruppen for din kanal eller livestream er angivet som lavet til børn, begrænses eller deaktiveres visse funktioner. Se en komplet liste over funktioner, der påvirkes af målgruppeindstillingen "lavet til børn".

Her er et par eksempler:

Deaktiverede funktioner

• Livechat: Livechat, gengivelse af livechat og Super Chat.
  • Kommentarer: Kommentarer til livestreamarkiver og kommende livestreams.
  • Notifikationer med påmindelser: Notifikationer med påmindelser om kommende livestreams.

Begrænsede funktioner

• Videoer med højdepunkter: Videoer med højdepunkter, hvor den oprindelige video er angivet som lavet til børn, vil have de samme begrænsninger som originalen.
  • Annoncer: Personligt tilpassede annoncer bliver deaktiveret på livestreams og premierevideoer. Der kan blive vist kontekstbaserede annoncer.

Andre begrænsninger

Hvis du har nået den daglige grænse for, hvor mange livestreams du må oprette, kan du prøve igen om 24 timer.

Annoncer

Husk! Retningslinjerne for annoncørvenligt indhold og begrænsningerne for betalte produktplaceringer og anbefalinger gælder også for livestreaming.