Evitar restriccions en les transmissions en directe de YouTube

Per poder transmetre contingut en directe des d'un dispositiu mòbil, has de complir els requisits de la transmissió en directe des d'un dispositiu mòbil.

És possible que la capacitat del teu canal de fer reproduccions en directe estigui desactivada temporalment o permanent per diversos motius. Si el teu compte té restringides les transmissions en directe, no se't permetrà utilitzar un altre canal per transmetre contingut en directe a YouTube mentre la restricció estigui activa. La violació d'aquesta restricció es considera una elusió d'acord amb les nostres condicions del servei i pot comportar la cancel·lació del teu compte.

A continuació trobaràs una llista dels motius pels quals és possible que la capacitat del teu canal de fer reproduccions en directe s'hagi desactivat temporalment o permanent:

Restriccions de les directrius de la comunitat

• El teu canal ha rebut un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat o una transmissió en directe s'ha retirat d'acord amb les nostres polítiques.

• La teva transmissió en directe coincideix amb una altra emissió en directe protegida per drets d'autor.
  • La teva transmissió en directe inclou menors. Per protegir millor els menors a YouTube, no permetem que els menors de 13 anys facin reproduccions en directe, tret que es vegi clarament que un adult els acompanya. És possible que els canals que no compleixin aquesta política perdin la capacitat de transmetre en directe temporalment o permanentment.
  • És possible que els canals que tinguin un nombre significant de vídeos amb funcions desactivades també tinguin la funció de transmissió en directe desactivada. Comprova si el teu canal té algun toc d'atenció i si actualment tens accés a les reproduccions en directe.
  • Si suggereixes que faràs una transmissió en directe que infringeix les nostres directrius de la comunitat, és possible que hi apliquem una restricció d'edat, que la suprimim o que desactivem la capacitat del teu canal de transmetre en directe.
  • No permetem les reproduccions en directe que mostrin algú subjectant, manipulant o transportant una arma de foc. Als canals que no compleixin la política sobre armes de foc de YouTube se'ls suprimirà la transmissió en directe infractora i és possible que perdin la capacitat de transmetre en directe temporalment o permanentment.

Restriccions de drets d'autor

Restriccions del contingut "creat per a nens"

Si el públic del teu canal o de la teva reproducció en directe s'ha definit com a creat per a nens, es desactivaran o restringiran algunes funcions. Consulta la llista completa de les funcions afectades per l'opció de configuració del públic "creat per a nens".

A continuació en trobaràs alguns exemples:

Funcions desactivades

• Xat en directe: xat en directe, reproducció del xat en directe i Super Chat.
  • Comentaris: comentaris en arxius de transmissions en directe i pròximes reproduccions.
  • Notificacions de recordatoris: notificacions de recordatoris per a les pròximes reproduccions.

Funcions restringides

• Vídeos de moments destacats: els vídeos de moments destacats creats a partir d'un vídeo d'origen definit com a creat per a nens tindran les mateixes restriccions que l'original.
  • Anuncis: es desactivaran els anuncis personalitzats a les reproduccions en directe i les estrenes. És possible que s'hi mostrin els anuncis contextuals.

Altres restriccions

Si has arribat al límit diari de transmissions en directe que pots crear en un dia, pots tornar-ho a provar al cap de 24 hores.

Anuncis

Et recordem que les directrius sobre contingut adequat per a anunciants i les restriccions de recomanacions i emplaçaments de productes de pagament també s'apliquen a les transmissions en directe.