Se metrics for din livestream

Du kan se din streams effektivitet, når du livestreamer på YouTube. Du ser forskellige metrics, afhængigt af om du streamer via en telefon eller en koder.

I Kontrolrum for live-events

Du kan se status og analysedata for din livestream, mens du streamer, i Kontrolrum for live-events. Fra din streams kontrolpanel kan du se:

Streamstyrke

Status for stream: Her kan du se specifikke fejlmeddelelser med instruktioner

Analyser i realtid

• Samtidige seere: Antallet af samtidige seere. Det højeste antal seere på én gang angiver, hvor mange seere der har set en livestream på samme tid.
  • Varighed: Hvor lang tid streamen har varet.
  • Likes: Det samlede antal brugere, som kan lide streamen. Likes overføres til livestreamens VOD-arkiv.
  • Chatfrekvens: Antallet af beskeder, der er sendt som livechat pr. minut.
  • Visninger: Det samlede antal gange, en livestream blev set, mens den var live.
  • Gennemsnitlig visningsvarighed: Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for en livestream.

Post-stream-analysedata

Post-stream-analysedata

Når du afslutter en livestream, kan du få et hurtigt øjebliksbillede af dine metrics for streamen.

• Visninger: Det samlede antal gange, en livestream blev set, mens den var live.
  • Nye abonnenter: Antallet af brugere, som er blevet abonnenter på din kanal i løbet af streamen.
  • Samlet visningstid: Den samlede tid, hvor begivenheden blev afspillet for alle visninger.
  • Højeste antal samtidige seere: Det højeste antal visninger i løbet af streamen.
  • Varighed: Det tidsrum, hvor streamen var live.
  • Gennemsnitlig visningsvarighed: Estimeret gennemsnitligt antal sete minutter pr. visning for en livestream.
  • Reaktioner: Antallet af reaktioner, og hvilken type reaktioner der forekommer i løbet af en stream.

I YouTube Studio

Analysedata på videoniveau

• Gennemsnitligt antal seere på én gang: Det gennemsnitlige antal seere, der så din stream på samme tid.
  • Højeste antal seere på én gang: Det maksimale antal seere, der så din stream på samme tid.
  • Vigtige øjeblikke for fastholdelse af publikum: Hvor godt forskellige dele af din stream har fastholdt seernes opmærksomhed (findes i rapporten Vigtige øjeblikke for fastholdelse af publikum)
  • Reaktioner: Antallet af reaktioner, og hvilken type reaktioner der forekommer i løbet af en stream.

Analysedata på kanalniveau

• Gennemsnitligt antal seere på én gang: Det gennemsnitlige antal seere på én gang, du kunne tiltrække på tværs af alle dine streams.
  • Højeste antal seere på én gang: Det maksimale antal seere på én gang, du kunne tiltrække på tværs af alle dine streams.
  • Timer streamet: Samlet antal timer, der er genereret fra livestreaming fra periode x til y.

I YouTube Analytics

I YouTube Analytics kan du sortere efter Live, On-demand eller Live og on-demand.

Du finder valgmulighederne for sortering af data i rullemenuen "Live og on-demand" i YouTube Analytics

Du får rapporter over visningstid for individuelle videoer eller for en kanal, præcis som for almindelige uploads.

Rapporter omfatter:

• Visningstid
  • Fastholdelse af publikum
  • Demografi
  • Afspilningssteder
  • Trafikkilder og enheder

Du kan få flere oplysninger om tilgængelige data i rapporten over visningstid.

I Livestreaming kan du se det højeste antal samtidige seere og chatbeskeder. Rapporten er tilgængelig på videoniveau, og metrics er tilgængelige i YouTube Analytics, få minutter efter din livestream slutter. Du kan downloade dataene som en CSV-fil.

Data i YouTube Analytics er baseret på video-id. Dataene behandles og renses for spam, og de viser andre oplysninger end dem, du kan se i Kontrolrum for live-events.

Få flere oplysninger om Super Chat-rapportering.

Bemærk! Interaktionsrapporter og indtægtsrapporter er ikke tilgængelige ved filtrering efter live. Du vil få denne fejlmeddelelse: "Disse data er ikke tilgængelige ved filtrering efter live/on-demand. Vælg "Live og on-demand", eller skift til en anden rapport."