Konfigurer arrangementer med flere kameraer

Alternativet Flere kameraer er bare tilgjengelig i Arrangementer.

Det kan hende at du ønsker å bruke flere kameravinkler under en direktesending.   Da kan seerne følge med på direktesendingen fra flere vinkler.

Legg til et ekstra kamera

1. Bruk den vanlige fremgangsmåten for å opprette en direktesending.
  2. Åpne Innstillinger for inkorporering-fanen, og klikk på Legg til et kamera. (Du kan legge til opptil seks kameraer.)
  3. Legg til et unikt miniatyrbilde og en unik tittel for kameraet ditt.
    Du kan opprette et egendefinert kameranavn for hovedkameraet ditt ved å klikke tilbake til Hovedkamera-fanen.
  4. Klikk på Lagre.
    **Merk at standardspilleren har 50 ekstra piksler øverst for miniatyrbilder.  Disse gjør det mulig for brukerne å navigere seg frem til hvert enkelt kamera.

Overvåk direktesendinger med flere kameraer

Du kan følge med på beregninger for hele sendingen og de ulike kameravinklene fra kontrollrommet for direktesendinger i løpet av sendingen.  Bruk Kameravinkel-filteret til å se beregningene for hvert kamera.

For hvert ekstra kamera du legger til, starter du i praksis en ny direktesending. Derfor må du øke enkoder- og nettverksressursene dine proporsjonalt for hvert kamera du legger til.  Hvis du har tre kameraer, må du for eksempel tredoble enkoder- og båndbreddemengden. Ikke forsøk å kode inn flere kameravinkler på den samme enkoderen.   Som alltid anbefaler vi på det sterkeste at du bruker reservestrømmer.

Seere på mobiltelefoner ser bare strømmen fra hovedkameraet.