Començar a utilitzar la transmissió en directe

Les reproduccions en directe et permeten interaccionar amb el teu públic en temps real amb un feed de vídeo, el xat i més.

Introducció a la reproducció en directe a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

1. Activa les transmissions en directe

Per transmetre contingut en directe, no pots haver tingut cap restricció relacionada amb les transmissions en directe en els 90 darrers dies i has de verificar el teu canal.

1. Ves a YouTube.
  2. A la part superior dreta, fes clic a Crea  i després Emet en directe.
  3. Si encara no ho has fet, segueix les indicacions per verificar el teu canal.
  4. El procés d'activació de la primera reproducció en directe pot tardar fins a 24 hores. Un cop activada, podràs emetre en directe a l'instant.

2. Tria una opció de reproducció

Hi ha tres tipus de reproduccions: amb un dispositiu mòbil, amb una càmera web i amb un codificador. Tria la millor opció segons el contingut que vulguis reproduir.

Mòbil

És una bona opció per fer videoblogs i transmetre novetats de manera ràpida des del telèfon o la tauleta.

Per crear una transmissió en directe des d'un dispositiu mòbil, has de complir els requisits.

Obtén informació sobre com pots transmetre contingut en directe des d'un dispositiu mòbil.

Càmera web

Transmet contingut en directe ràpidament des de l'ordinador amb una càmera web.

Necessites un ordinador amb càmera web.

Obtén informació sobre com pots transmetre contingut en directe amb una càmera web.

Codificador

Els codificadors et permeten reproduir en directe partides de videojocs i superposicions, i utilitzar maquinari com ara preamplificadors, micròfons i càmeres. Aquest tipus de reproduccions se sol utilitzar en videojocs, esdeveniments esportius, concerts i conferències.

Obtén informació sobre com pots reproduir en continu amb un codificador.

Transmissions en directe en vertical

Quan la transmissió en directe sigui vertical (és a dir, més alta que ampla), els espectadors que utilitzin dispositius mòbils podran mirar-la en pantalla completa. Aquesta experiència inclou un feed de transmissions en directe que es pot desplaçar i que inclou funcions de finançament dels fans, com ara Super Chat, Super Stickers i abonaments al canal. Els espectadors (no només els subscriptors del canal existents) també poden trobar aquestes transmissions en directe en navegar per YouTube Shorts.

Funció Transmissions en directe en horitzontal

Feed en directe vertical

Visible al feed de Shorts No
Desplaçament per mirar més transmissions en directe No
Enllaços clicables al xat i a la descripció del canal No
Anuncis mid-roll i pre-roll No
Reproduccions en continu amb una taxa de bits en 4K (difusió) No (a l'aplicació YouTube)
Estrenes No
Live Redirect No
Abonaments
Abonaments de regal No

Quin contingut pots transmetre en directe

Tot el contingut de les reproduccions en directe ha de complir les directrius de la comunitat i les condicions del servei. Si suggereixes que faràs una transmissió en directe que infringeix les nostres directrius de la comunitat, és possible que hi apliquem una restricció d'edat o que la suprimim. YouTube també es reserva el dret, a la seva discreció, de restringir la capacitat del creador de transmetre contingut en directe.

Si reps un advertiment a la teva transmissió en directe perquè infringeix les nostres directrius de la comunitat, pots fer una formació en polítiques per tal que l'advertiment caduqui al cap de 90 dies. Tanmateix, si s'infringeix la mateixa política en aquest període de 90 dies, l'advertiment no caducarà i el teu canal rebrà un toc d'atenció. Si infringeixes una altra política després de completar la formació, rebràs un altre advertiment. És possible que impedim que els infractors reincidents tornin a formar-se en polítiques.

Si es restringeix la teva transmissió en directe, és possible que rebis un toc d'atenció al teu compte. Si reps un toc d'atenció, no podràs transmetre contingut en directe durant 14 dies. Si el teu compte té restringides les transmissions en directe, no se't permetrà utilitzar un altre canal per transmetre contingut en directe a YouTube. Aquesta política és aplicable mentre la restricció en qüestió es mantingui activa al teu compte. L'incompliment d'aquesta restricció es considera una elusió d'acord amb les nostres condicions del servei i pot comportar la cancel·lació del teu compte.