E-mailmeldingen instellen

De functies die we in dit artikel beschrijven, zijn alleen beschikbaar voor gebruikers van YouTube Studio Content Manager. Hier vind je meer informatie over algemene YouTube-meldingen.

Als je je Content Manager instelt, moet je aangeven wie e-mails over verschillende accountactiviteiten moet krijgen. Sommige gebruikers moeten bijvoorbeeld op de hoogte worden gesteld als een claim wordt betwist en andere niet. Zo stel je e-mailmeldingen in:

1. Log in bij Studio Content Manager.
  2. Selecteer Instellingen in het linkermenu.
  3. Ga naar het gedeelte Overzicht onder E-mailmeldingen en geef de e-mailadressen op in de betreffende tekstvakken:
    • Primaire melding: de primaire e-mailadressen van het Content Manager-account.
      • Krijgen een e-mail als er Content Manager-activiteit is, waaronder de onderstaande activiteiten (eigendomsconflicten, problemen met claims en updates over verwijderingen).
      • Accountgegevens en rapportmeldingen voor partners worden ook naar deze e-mailadressen gestuurd.
    • Melding over conflict: Krijgen een e-mail als er activiteit is met betrekking tot conflicten over het eigendom van items.
    • Meldingen over problemen met claims: Krijgen een e-mail als er nieuwe geschillen en bezwaren over claims zijn.
    • Melding over claims van derden (alleen beschikbaar voor bepaalde partners): krijgen een e-mail als er statusupdates zijn over claims van derden.

• Verwijderingsverzoek: krijgen een e-mail als er statusupdates zijn over verwijderingsverzoeken die door jou zijn ingediend.
Opmerking: Als je 1 e-mailadres in een tekstvak wilt invoeren, druk je nadat je het hebt ingevoerd op Enter om het op te slaan. Als je meerdere e-mailadressen wilt invoeren, scheid je ze met een komma. Druk na het laatste e-mailadres op Enter om ze op te slaan.
  1. Klik op OPSLAAN.