Configurar les notificacions per correu electrònic

Com a part de la configuració del propietari del teu contingut de YouTube, cal que informis YouTube de qui vols que rebi les notificacions en diverses situacions.

Per proporcionar les adreces electròniques que rebran les notificacions, segueix aquests passos:

1. Ves a la pàgina Descripció general de la configuració del propietari del teu contingut.

2. Fes clic a la icona de llapis de la secció Notificacions per correu electrònic.

3. Introdueix les adreces electròniques que vols que rebin les notificacions de YouTube.

Et recomanem que facis servir grups d'adreces basats en funcions en lloc de noms d'usuari concrets. Si vols enviar notificacions a diverses adreces electròniques, separa-les amb una coma.

• La notificació principal és l'adreça electrònica que vols que rebi les notificacions generals que no s'inclouen en les altres opcions.
    • La notificació de conflicte és l'adreça electrònica que rep les notificacions de YouTube sobre conflictes de propietat de recursos. Els altres partners de YouTube poden veure aquesta adreça per facilitar la resolució de conflictes de propietat.
    • La notificació d'impugnació és l'adreça que rep les notificacions de YouTube sobre impugnacions de reclamacions.
    • L'informe d'empremtes digitals és l'adreça que rep les notificacions de YouTube quan hi ha informes de fitxers d'identificació disponibles nous.
    • La notificació de reclamacions de tercers és l'adreça que rep les notificacions de YouTube quan un canal gestionat rep una reclamació de tercers.
  4. Fes clic a Desa.