Configurar les notificacions per correu electrònic

Les funcions que es descriuen en aquest article només s'apliquen als usuaris del Gestor de continguts de YouTube Studio. Obtén més informació sobre les notificacions generals de YouTube.

Quan configures el Gestor de continguts, has d'especificar qui ha de rebre les notificacions per correu electrònic quan tinguin lloc les diferents activitats del compte. Per exemple, pot ser que alguns usuaris hagin de rebre una notificació quan s'impugna una reclamació i altres no. Per configurar les notificacions per correu electrònic:

1. Inicia la sessió al Gestor de continguts de Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Configuració .
  3. A la secció Visió general, a Notificacions per correu electrònic, introdueix les adreces electròniques als quadres de text corresponents:
    • Notificació principal: adreces electròniques principals del compte del Gestor de continguts.
      • Aquestes adreces rebran un correu electrònic quan hi hagi activitat al Gestor de continguts, incloses les activitats que s'indiquen més avall (conflictes de propietat, problemes relacionats amb les reclamacions i actualitzacions de retirada).
      • Les notificacions dels informes i els detalls del compte del partner també s'enviaran a aquestes adreces electròniques.
    • Notificació de conflicte: aquestes adreces rebran un correu electrònic quan hi hagi activitat relacionada amb conflictes de propietat de recursos.
    • Notificació de problema amb una reclamació: aquestes adreces rebran un correu electrònic quan s'impugnin i s'apel·lin reclamacions noves.
    • Notificació de reclamació de tercers (només disponible per a alguns partners): aquestes adreces rebran un correu electrònic quan s'actualitzi l'estat de les reclamacions de tercers.

• Notificació de retirada: aquestes adreces rebran un correu electrònic quan s'actualitzi l'estat de les sol·licituds de retirada que hagis enviat tu.
Nota: per introduir una sola adreça electrònica en un quadre de text, prem Retorn després de l'adreça per desar-la. Per introduir diverses adreces electròniques, separa-les amb una coma. Després de la darrera adreça electrònica, prem Retorn per desar-la.
  1. Fes clic a DESA.