Tips og værktøjer til forældre til teenagere på YouTube

Vi forstår, at forældre og værger til tider har spørgsmål om deres teenageres adfærd og trivsel på nettet. Vi har samlet nogle værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig med at administrere teenageres oplevelse på YouTube.

Hvor gammel skal din teenager være for at kunne bruge YouTube?

For at logge ind på YouTube skal din teenager have en Google-konto, der opfylder alderskravene i dit land eller din region.

Hvis dit barn er under minimumsalderen, kan du få flere oplysninger om, hvilke oplevelser der er tilgængelige for vedkommende, i Hjælp til YouTube til familier.

Tips og råd til oprettelse af indhold på nettet

Hvis din teenager gerne vil skabe indhold på YouTube, anbefaler vi, at du:

Værktøjer til sikkerhed og beskyttelse af privatliv

Understøttelse af trivsel

• Påmindelser om at holde en pause: Denne funktion er automatisk aktiveret for teenagere og minder dem om at holde en pause, mens de ser videoer eller Shorts-videoer på YouTube.
  • Påmindelser om sengetid: Denne funktion er automatisk aktiveret for teenagere og vises, når de skal holde op med at se YouTube og gå i seng.
  • Autoplay er slået fra: Denne funktion er automatisk slået fra for teenagere. Når den er deaktiveret, afspilles videoer ikke kontinuerligt for teenagere, og de skal selv vælge den næste video, de vil se.
  • Ansvarlige videoanbefalinger: YouTube har et videoanbefalingssystem, der giver mere ansvarlige anbefalinger til teenagere. Dette system minimerer automatisk eksponering for indhold, der kan have en negativ indflydelse på deres selvbillede eller adfærd. Få flere oplysninger om, hvordan vi udarbejder anbefalinger til indhold, der opfylder teenageres unikke behov.