Andere meldingsopties

Als een video markeren geen geschikte oplossing is voor het probleem, dan hebben we een aantal andere meldingsmethoden die je kunt gebruiken.

Een kanaal melden

Als je denkt dat een video onze Communityrichtlijnen schendt, is markeren een nuttige manier om deze video te melden. Soms moet je misschien meer dan één stukje content melden of wil je een gedetailleerdere melding indienen voor de beoordeling. Door het kanaal van een gebruiker te melden, kun je de reacties of video's van een gebruiker markeren en je zorgen toelichten. Als je het doelwit bent van misbruik, dan is deze tool de beste manier om content te melden.

Privacyklachten melden

Als je een privacyklacht wilt indienen, start je de procedure voor privacyklachten. Tijdens deze procedure wordt je privacy altijd gerespecteerd.

Juridische problemen melden

Als je namens jezelf of een klant een juridisch probleem moet melden, kun je contact met ons opnemen via onze juridische webformulieren. We raden je aan om de claim via ons webformulier te verzenden, en niet per fax of post. Zo kunnen we de claim sneller onderzoeken.

Houd er rekening mee dat misbruik van onze juridische formulieren ertoe kan leiden dat je YouTube-account wordt beëindigd.