Aspectes bàsics sobre els tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat a YouTube

Aquest article tracta dels tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Per obtenir informació sobre els tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor, que són un altre tipus de tocs d'atenció, consulta l'article Aspectes bàsics sobre els tocs d'atenció per infracció dels drets d'autor.

Les directrius de la comunitat són les regles que determinen com cal comportar-se a YouTube. Aquestes polítiques s'apliquen a tots els tipus de contingut de la nostra plataforma, com ara el contingut ocult i privat, els comentaris, els enllaços, les publicacions de la pestanya Comunitat i les miniatures. Aquesta llista no és exhaustiva. Si el teu contingut infringeix les nostres directrius de la comunitat, el teu canal rebrà un toc d'atenció.

Nota: és possible que suprimim contingut per motius no relacionats amb infraccions de les directrius de la comunitat. Per exemple, una reclamació de privadesa d'una part interessada o bé una ordre judicial. En aquests casos, el teu canal no rebrà cap toc d'atenció.

Crear amb sentit comú: directrius de la comunitat de YouTube

Què passa si reps un toc d'atenció

Quan reps un toc d'atenció, se't comunica per correu electrònic. A més, pots triar rebre notificacions al mòbil i a l'ordinador, i a la configuració del teu canal. També t'indicarem:

• Quin contingut s'ha suprimit.
  • Quines polítiques infringia (per exemple, sobre assetjament o violència).
  • Com afecta el teu canal.
  • Què pots fer a continuació.

Si el teu contingut infringeix les nostres directrius de la comunitat, t'expliquem com afecta el teu canal:

Advertiment

Entenem que es poden produir errors i que no tens la intenció d'infringir les nostres polítiques. Per aquest motiu, normalment la primera infracció només comporta un advertiment. Perquè aquest advertiment caduqui al cap de 90 dies, pots fer una formació en polítiques. Tanmateix, si el teu contingut infringeix la mateixa política en aquest període de 90 dies, l'advertiment no caducarà i el teu canal rebrà un toc d'atenció.

A vegades, un sol cas d'ús abusiu greu pot comportar la cancel·lació del canal sense cap advertiment. Si creus que es tracta d'un error, pots apel·lar contra l'advertiment.

Formació opcional en polítiques

Les formacions en polítiques són experiències educatives breus dins dels productes basades en la política específica de les directrius de la comunitat que hagis infringit.

Si reps un advertiment per infracció de les directrius de la comunitat, pots accedir a la formació en polítiques des del teu compte de Studio, a les seccions on sols revisar les teves infraccions de les polítiques, com ara el tauler de Studio i la pestanya Contingut. També veuràs un enllaç per obrir la formació des del correu electrònic i les notificacions de bàner. Nota: no tots els advertiments per infracció de les directrius de la comunitat són aptes per a formacions en polítiques.

Si completes una formació opcional en polítiques, l'advertiment caducarà al cap de 90 dies. Si infringeixes una altra política després de completar la formació, rebràs un altre advertiment.

Les infraccions reiterades de les nostres polítiques (o un sol cas d'ús abusiu greu) poden comportar la cancel·lació del teu compte. És possible que impedim que els infractors reincidents facin formacions en el futur.

Primer toc d'atenció

Si és la segona vegada que determinem que el teu contingut no compleix les nostres polítiques, rebràs un toc d'atenció.

Aquest toc d'atenció implicarà que, durant una setmana, no podràs fer el següent:

• Penjar vídeos o transmissions en directe.
  • Iniciar una transmissió en directe programada.
  • Programar un vídeo perquè es faci públic.
  • Crear una estrena.
  • Afegir un tràiler a una transmissió en directe o a una estrena pròxima.
  • Crear miniatures personalitzades o publicacions de la pestanya Comunitat.
  • Crear o editar llistes de reproducció, ni afegir-hi col·laboradors.
  • Afegir o suprimir llistes de reproducció des de la pàgina de visualització amb el botó "Desa".

El contingut públic programat es definirà com a "privat" durant el període de penalització. L'hauràs de tornar a programar quan finalitzi el període de bloqueig.

Nota: la penalització comença a partir de la data en què la reconeguis.

Un cop transcorreguda una setmana, restaurarem tots els privilegis automàticament, però el toc d'atenció es mantindrà al teu canal durant 90 dies.

Si reps un toc d'atenció, també és possible que perdis l'accés a les funcions avançades. Obtén més informació sobre com pots recuperar l'accés.

Segon toc d'atenció

Si reps un segon toc d'atenció en un període de 90 dies des del primer, no podràs publicar contingut durant dues setmanes. Si no es produeix cap altre problema, un cop transcorregudes les dues setmanes, restaurarem tots els privilegis automàticament. Recorda que cada toc d'atenció caduca 90 dies després d'haver-se emès.

Tercer toc d'atenció

Si reps tres tocs d'atenció en un període de 90 dies, suprimirem el teu canal de YouTube permanentment. Recorda que cada toc d'atenció caduca 90 dies després d'haver-se emès.

Nota: suprimir el contingut no farà que se suprimeixi el toc d'atenció. És més, pot ser que apliquem un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat al contingut suprimit. A la nostra política de privadesa pots obtenir més informació sobre en quins casos conservem contingut suprimit.

El teu canal oficial d'artista se suspendrà i passarà a ser un canal estàndard si rep un toc d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat. Obtén més informació.

Què has de fer si reps un toc d'atenció?

Volem que continuïs utilitzant YouTube. Per tant, recorda que has de fer el següent:

1. Obtén informació sobre les directrius de la comunitat per assegurar-te que el teu contingut compleixi les nostres polítiques.
  2. Si el teu canal ha rebut un toc d'atenció i creus que es tracta d'un error, fes-nos-ho saber. Pots apel·lar contra la decisió aquí.

YouTube també es reserva el dret, a la seva discreció, de restringir la capacitat d'un creador per crear contingut. És possible que el teu canal es desactivi o que tingui restringida alguna de les funcions de YouTube.

En aquest cas, no se't permetrà utilitzar, crear ni adquirir un altre canal per evitar aquestes restriccions. Això és aplicable mentre la restricció en qüestió es mantingui activa al teu canal de YouTube. Infringir aquesta restricció es considera elusió d'acord amb les nostres condicions del servei i pot comportar la cancel·lació de tots els teus canals de YouTube existents, dels canals que creïs o adquireixis i dels canals en què apareguis de manera destacada o reiterada.