Informar de vídeos, canals i altres continguts inadequats a YouTube

Confiem en els membres de la comunitat de YouTube perquè marquin el contingut que considerin inadequat o n'informin. Aquesta acció és anònima perquè els altres usuaris no puguin saber qui ha informat del contingut.

Què passa després d'informar de contingut?

Quan s'informa de contingut, no es retira automàticament, sinó que el revisem d'acord amb aquestes directrius:

Per comprovar si un vídeo de què has informat s'ha suprimit, pots consultar el teu historial d'informes.

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Com es pot informar de contingut

Informar d'un vídeo

YouTube revisa els vídeos de què s'informa les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Un cop s'ha penjat un vídeo a YouTube, se'n pot informar en qualsevol moment. Si el nostre equip de revisió no hi troba cap infracció, per moltes vegades que se n'informi no el retirarem del lloc web.

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves al vídeo de què vols informar.
  3. A la part superior del vídeo, toca Configuració i després Informa .
  4. Selecciona el motiu que més s'ajusti a la infracció que hagis detectat al vídeo.
  5. Toca INFORMA.
Nota: per comprovar l'estat d'un vídeo de què has informat, consulta l'historial d'informes en un ordinador. Obtén més informació sobre l'historial d'informes.

Informar d'un curt

YouTube revisa els vídeos de què s'informa les 24 hores del dia, els set dies de la setmana. Un cop s'ha penjat un vídeo a YouTube, se'n pot informar en qualsevol moment. Si el nostre equip de revisió no hi troba cap infracció, per moltes vegades que se n'informi no el retirarem del lloc web.
Pots informar de curts des del reproductor de YouTube Shorts.
  1. Inicia la sessió a YouTube.
  2. Ves al curt de què vols informar.
  3. A l'extrem inferior dret, toca Més 더보기 i després Informa .
  4. Selecciona el motiu que més s'ajusti a la infracció que hagis detectat al vídeo.
  5. Toca Informa.

Nota: per comprovar l'estat d'un vídeo de què has informat, consulta l'historial d'informes en un ordinador. Obtén més informació sobre l'historial d'informes.

Informar d'un canal

Pots informar d'usuaris o d'imatges de fons o avatars de perfil inadequats.
  1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves a la pàgina del canal de què vols informar.
  3. A la part superior dreta, toca Més '' i després Informa de l'usuari .
  4. Opcional: selecciona vídeos concrets que infringeixin les polítiques de YouTube.
  5. Toca Següent.
  6. Opcional: és possible que la finestra que s'obre et demani que introdueixis més detalls. Introdueix qualsevol altra informació que vulguis compartir.
  7. Toca Envia.

Nota: quan informes d'un canal, no en revisem els vídeos. Utilitzem els vídeos que pots adjuntar a l'informe per saber més sobre el canal, però no comprovem si tenen infraccions. Les funcions del canal que revisem són, entre d'altres, la foto de perfil, l'identificador i la descripció del canal. Si creus que hi ha vídeos concrets en un canal que infringeixen les nostres polítiques, has d'informar d'aquests vídeos.

Informar d'una llista de reproducció

Pots informar d'una llista de reproducció si el contingut, el títol, la descripció o les etiquetes infringeixen les nostres directrius de la comunitat.

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves a la llista de reproducció de què vols informar.
  3. A la part superior dreta, toca Més '' i després Informa d'aquesta llista de reproducció i després INFORMA.

Informar d'una miniatura

Pots informar d'una miniatura de vídeo que infringeixi les nostres directrius de la comunitat.

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves al vídeo de què vols informar a la pàgina d'inici, als vídeos suggerits o als resultats de cerca. No pots informar d'una miniatura des de la pàgina de visualització d'un vídeo.
  3. A sota de la miniatura, toca Més '' i després Informa .
  4. Selecciona l'opció que més s'ajusti al motiu pel qual vols informar de la miniatura.
  5. Toca INFORMA.

Informar d'un comentari

Pots informar d'un comentari que infringeixi les nostres directrius de la comunitat.

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves al comentari de què vols informar.
  3. Toca Més '' i després Informa .
  4. Selecciona el motiu pel qual vols informar del contingut.
  5. Toca INFORMA.
  6. Opcional: com a creador, un cop hagis informat d'un comentari, pots evitar que els comentaris d'aquesta persona es mostrin al teu canal. Marca la casella que hi ha al costat de l'opció Amaga l'usuari al meu canal i després fes clic a D'acord.

El meu comentari s'ha marcat com a contingut brossa de manera incorrecta

Si creus que el teu comentari s'ha marcat com a contingut brossa per error, pots contactar amb l'usuari que ha penjat el vídeo i demanar-li que restableixi el comentari.

Informar d'un missatge del xat en directe

Els membres de la comunitat poden informar de missatges inadequats que s'hagin publicat en reproduccions en directe.

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves a la transmissió en directe en què s'ha publicat el missatge de què vols informar.
  3. Toca el missatge i després Informa.
  4. Selecciona l'opció que més s'ajusti al motiu pel qual vols informar del missatge.
  5. Toca INFORMA.
Informar d'un anunci

Si trobes un anunci que és inadequat o que infringeix les polítiques de Google Ads, pots informar-ne. Emplena i envia aquest formulari.

Per informar d'un anunci des d'un vídeo:

1. A l'anunci, fes clic a Informació.
  2. Selecciona Informa de l'anunci.
  3. Emplena i envia el formulari. El nostre equip revisarà l'anunci de què has informat i, si ho considera necessari, prendrà mesures.

Nota: només pots informar d'anuncis des de YouTube per a mòbils o des d'un ordinador.

Informar de contingut a YouTube des del televisor

Pots informar d'un vídeo directament des de l'aplicació YouTube TV.

1. Obre l'aplicació YouTube .
  2. Ves al vídeo de què vols informar.
  3. Ves a Configuració i després Informa.
  4. Selecciona el motiu pel qual vols informar del vídeo.
  5. Després de seleccionar el motiu, apareixerà un missatge de confirmació.

Altres opcions per informar de vídeos

Si informar d'un vídeo no et permet reflectir amb precisió el problema, disposem d'altres mecanismes per informar de contingut que pots utilitzar.

Informes de privadesa

Per presentar una reclamació de privadesa, inicia el procés de reclamació de privadesa. Durant aquest procés sempre es respecta la teva privadesa.
Informes legals
Per informar d'un problema legal en nom propi o d'un client:
  1. Ves al contingut o al canal de què vols informar.
  2. A sota del contingut o del canal, fes clic a Més i després Informa .
  3. A la llista que apareix, fes clic a Problema legal.
  4. Selecciona el problema que correspongui. Si no hi figura, fes clic a Un altre problema legal.
  5. A la part inferior, fes clic a SEGÜENT.
  6. Emplena el formulari i envia'l.
Per accelerar la investigació de la teva reclamació, et recomanem que l'enviïs a través del formulari web, en lloc de fer-ho per fax o correu postal.
Tingues en compte que fer un ús abusiu dels nostres formularis legals pot comportar la cancel·lació del teu Compte de Google.