Ytterligare policyer

Policy för inaktiva konton

Vi förväntar oss att användare är aktiva medlemmar i YouTubes community. Om vi märker att ett konto inte är aktivt alls kan YouTube återkalla kontot utan förvarning. Följande anses som inaktivt:

• Om du inte loggar in på webbplatsen på över sex månader
  • Om du aldrig har lagt upp något videomaterial
  • Om du inte aktivt deltar genom att titta på eller kommentera videor eller kanaler

Uppmuntra till brott mot användarvillkoren

Om du lägger upp innehåll där andra användare uppmuntras att bryta mot våra användarvillkor kan innehållet tas bort. Dessutom kan ditt konto beläggas med restriktioner, och i en del fall kan kontot sägas upp.

Lägga upp tidigare borttaget innehåll

Om du lägger upp innehåll som tidigare tagits bort på grund av brott mot våra användarvillkor eller innehåll från kreatörer som har stängts av enligt våra användarvillkor kan innehållet tas bort. Dessutom kan ditt konto beläggas med restriktioner, och i en del fall kan kontot sägas upp.

Åldersgränser för Googles produkter

Vi kan be dig bekräfta din ålder om vi tror att du inte tillräckligt gammal för att använda YouTube. Du kan läsa mer om den här processen här