Aanvullend beleid

Aanzetten tot schending van de Servicevoorwaarden

Als je content post die andere gebruikers aanmoedigt om onze Servicevoorwaarden te schenden, kan deze content worden verwijderd. Ook kunnen er maatregelen worden genomen tegen je account en in sommige gevallen kan je account zelfs worden beëindigd.

Posten van content die eerder is verwijderd of content van beperkte of beëindigde kanalen

Als je content post die eerder is verwijderd vanwege schending van onze Servicevoorwaarden, content van creators met een actuele kanaalbeperking, of content van creators van wie het kanaal is beëindigd, wordt dat volgens onze Servicevoorwaarden als omzeiling beschouwd.

Als je dergelijke content post, wordt deze misschien verwijderd. Ook nemen we misschien maatregelen tegen je YouTube-kanaal of beëindigen we je kanaal. Dit kan ook van toepassing zijn op andere kanalen waarvan je de eigenaar bent.

Minimumleeftijd voor Google-producten

Als we denken dat je te jong bent om YouTube te gebruiken, kunnen we je vragen je leeftijd te bevestigen. Hier vind je meer informatie over dit proces.