Juridiske politikker

Varemærker

Hvis du bruger en andens varemærke i et brugernavn, i tags eller i titlen på din video, betyder det ikke nødvendigvis, at der er tale om en krænkelse. Men hvis indholdet på din profil eller i din video kan forvirre brugere til at tro, at varemærkeindehaveren har oprettet eller sponsorerer din side eller sidens indhold, kan det være en krænkelse af varemærkeindehaverens rettigheder. I sådanne tilfælde kan vi fjerne det pågældende indhold, og det er derfor vigtigt at være opmærksom på andre personers varemærkerettigheder, når du vælger et brugernavn eller føjer metadata til dine videoer.

Hvis du er varemærkeindehaver, og du mener, at dit varemærke bliver krænket, skal du være opmærksom på, at YouTube ikke kan mægle mellem youtubere og varemærkeindehavere i tvister vedrørende varemærker. Derfor opfordrer vi på det kraftigste varemærkeindehaverne til at løse deres tvister direkte med den youtuber, der har opslået det pågældende indhold. Hvis du kontakter uploaderen, kan det hjælpe med at nå en afklaring og afslutning vedrørende dit krav. Som varemærkeindehaver kan du kontakte youtuberen, eller du kan indsende en klage direkte til uploaderen via vores formular til varemærkeklager.

Nogle youtubere angiver kontaktoplysninger på deres kanal.

Hvis du ikke kan nå til enighed med den pågældende kontoindehaver, skal du indsende en varemærkeklage via vores formular til varemærkeklager. YouTube er villig til at udføre en begrænset undersøgelse af rimelige klager og vil fjerne indhold i tilfælde, hvor der er tale om en åbenlys krænkelse.

Injurier

Hvis du eller din juridiske repræsentant mener, at indhold, der bliver hostet på YouTube, er injurierende, kan du gå til vores online webformular, hvor du kan indsende en klage.

Kopivarer

Google tillader ikke salg og promovering af kopivarer i sine produkter, herunder YouTube. Kopivarer er forsynet med et varemærke eller logo, der er identisk med, eller som ikke i væsentlig grad kan skelnes fra andres varemærke. Sådanne produkter efterligner produktets brandelementer, så de kan gå for at være det ægte produkt, som tilhører varemærkeejeren, eller de promoveres som falske, kopier, imitationer eller kloner af det originale produkt.

Rapportering af kopivarer:

Hvis du mener, at en video eller kommentar på YouTube sælger eller promoverer kopivarer, kan du indsende en klage over kopivarer via vores webformular. Vores team vil undersøge din klage, og hvis indholdet overtræder Googles politik vedrørende kopivarer, fjerner vi det.