Politikker vedrørende spam, vildledning og svindel

Spam, svindel og andre vildledende fremgangsmåder, som udnytter YouTube-fællesskabet, er ikke tilladt på YouTube. Vi tillader heller ikke indhold, hvor hovedformålet er at narre folk til at forlade YouTube til fordel for et andet website.

Hvis du ser indhold, som overtræder denne politik, skal du rapportere det. Se, hvordan du rapporterer overtrædelser af vores retningslinjer for fællesskabet her. Hvis du har fundet flere videoer, kommentarer eller en hel kanal, som du vil rapportere, kan du bruge vores rapporteringsværktøj, hvor du kan indsende en mere detaljeret klage.

Hvilken betydning har det for dig?

Hvis du uploader indhold

Upload ikke indhold på YouTube, hvis det passer med nogen af nedenstående beskrivelser.

• Videospam: Indhold, som uploades overdrevent mange gange, gentages, eller som ikke er målrettet, men kendetegnet ved noget af følgende:
    • Lover brugere, at de vil se noget, men i stedet leder dem væk fra websitet.
    • Får klik, visninger eller trafik væk fra YouTube ved at love brugere, at de hurtigt kan tjene penge.
    • Sender seere til websites med en negativ indvirkning, websites, som spreder malware, eller som forsøger at indsamle personlige oplysninger.
  • Vildledende metadata eller miniaturebilleder: Brug af titler, miniaturebilleder, beskrivelser eller tags for at narre brugere til at tro, at indholdet er noget, det ikke er.
  • Svindel: Indhold, der byder på cash gifting (kontante gaver med henblik på skatteunddragelse), "bliv rig i en fart"-ordninger eller pyramidespil (afsendelse af penge uden et håndgribeligt produkt i en pyramidestruktur).
  • Vælgerundertrykkelse: Indhold rettet mod at vildlede vælgere om tid, sted, midler eller kvalifikationskrav til stemmeafgivning.
  • Incitamentdrevet spam: Indhold, som sælger engagements-metrics, såsom visninger, likes, kommentarer eller andre metrics på YouTube. Dette omfatter også indhold med det eneste formål at øge abonnenter, visninger eller andre metrics, f.eks. "Sub4sub"-indhold.
  • Kommentarspam: Kommentarer med det eneste formål at indsamle personlige oplysninger fra brugere, dirigere brugere væk fra YouTube på vildledende vis, eller kommentarer, som er kendetegnet af noget af den forbudte adfærd, der er nævnt ovenfor.
  • Gentagne kommentarer: At skrive store mængder identiske, ikke-målrettede eller gentagne kommentarer.

Denne politik gælder for videoer, videobeskrivelser, kommentarer, livestreams og andre YouTube-produkter og -funktioner. Bemærk, at dette ikke er en komplet liste.

Bemærk! Du må gerne opfordre seere til at gøre ting som f.eks. at abonnere, like, dele og sende kommentarer.

Eksempler

Her er nogle eksempler på indhold, som ikke er tilladt på YouTube.

• Misbrug af vores søge- og anbefalingsalgoritmer ved at udfylde en videos titel, beskrivelse eller tags med udtryk eller navne (f.eks. navne på berømtheder), som ikke er relateret til videoen.
  • Overdrevne løfter, f.eks. at brugere kan blive rige i en fart, eller at en mirakelbehandling kan helbrede kroniske sygdomme såsom kræft.

Husk, at dette blot er nogle få eksempler, og at du bør undgå at uploade indhold, hvis du mener, at det kan krænke denne politik.

Flere eksempler

• At uploade det samme indhold gentagne gange på en eller flere kanaler.
  • Massivt upload af indhold, som du har kopieret fra andre brugere.
  • Brug af overdrevne tags i videobeskrivelsen ("tag stuffing") i stedet for at indsætte dem som tags ved upload.
  • Forsøg på at få brugere til at installere malware eller dirigere dem til websites, som kan kompromittere deres privatliv.
  • Indhold, som lover brugere, at de vil se noget, men i stedet dirigerer dem væk fra websitet for at se indholdet.
  • At fortælle brugere, at de kan stemme via falske metoder såsom at sende en sms med deres stemme til et bestemt nummer, at foreskrive falske kvalifikationskrav ved f.eks. at sige, at et bestemt valg kun er åbent for vælgere over 50 år, eller bevidst at fortælle brugerne en forkert valgdato.
  • Indhold, som er autogenereret af computere for hurtigt at blive uploadet uden hensyn til kvalitet eller brugeroplevelse.
  • At love penge, produkter, software eller gratis gamingfryns, hvis brugere installerer software, downloader en app eller udfører andre opgaver.

Hvad sker der, når indhold overtræder denne politik

Hvis dit indhold overtræder denne politik, fjerner vi indholdet og sender dig en mail for at give dig besked. Hvis det er første gang, du har uploadet indhold, som overtræder vores retningslinjer for fællesskabet, får du en advarsel uden straf på din kanal. Hvis det ikke er tilfældet, udsteder vi et strafklip til din kanal. Din kanal lukkes, hvis du får tre strafklip. Du kan lære mere om vores strafklipssystem her.