Förändringar i kontostatus

Förut förlorade YouTube-konton åtkomst till vissa kontofunktioner och program om de fick varningar angående mötesplatsens riktlinjer, upphovsrättsvarningar eller Content ID-blockeringar.

Vi har gjort en del förändringar i hur det här fungerar, så läs nedan hur varningar angående mötesplatsens riktlinjer, upphovsrättsvarningar och Content ID-blockeringar nu kan påverka ditt YouTube-konto.

Riktlinjer för varningar

Om du får en upphovsrättsvarning eller en varning angående mötesplatsens riktlinjer har du fortfarande åtkomst till de flesta av YouTubes funktioner och program. Om du inte har åtkomst till vissa funktioner kanske du behöver verifiera ditt konto.

Tänk på följande:

Om du stöter på problem kan du läsa mer om hur du får hjälp som innehållsskapare på YouTube.