Muutoksia varoitusten ja rikkomusten seurauksiin

Aiemmin tekijänoikeusvaroitukset, varoitukset yhteisön sääntöjen rikkomisesta tai Content ID ‑estot johtivat siihen, että kyseinen tili menetti tietyt ominaisuudet ja ohjelmat.

Olemme nyt tehneet muutoksia varoitusten ja estojen seurauksiin, ja alla on tarkempia tietoja siitä, miten tekijänoikeusvaroitukset, varoitukset yhteisön sääntöjen rikkomisesta ja Content ID ‑estot vaikuttavat YouTube-tiliisi.

Varoitukset

Jos saat tekijänoikeusvaroituksen tai varoituksen yhteisön sääntöjen rikkomisesta, voit edelleen käyttää useimpia YouTuben toimintoja ja ohjelmia. Jos et pysty käyttämään tiettyjä toimintoja, sinun on ehkä vahvistettava tilisi.

Pidä mielessä seuraavat asiat:

Jos sinulla on ongelmia, tutustu YouTuben sisällöntuottajien tukivaihtoehtoihin.