Ondertitelingscertificering

Volgens de voorschriften van de Federal Communications Commission moeten video's voorzien zijn van ondertiteling, als deze bepaalde content bevatten die in de VS op of na 30 september 2012 op televisie is uitgezonden. Als voor jouw content geen ondertiteling nodig is, kun je ons dat laten weten door een certificering te selecteren.

Opmerking: Als we een klacht krijgen over ontbrekende ondertiteling, kunnen we je vragen om deze certificeringsgegevens te updaten.

Nieuwe video's

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Klik rechtsboven op MAKEN  en dan Video uploaden.
  3. Klik tijdens het uploaden op MEER OPTIES.
  4. Selecteer een certificering onder Taal en ondertiteling.

Geüploade video's

1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Selecteer Content in het linkermenu en selecteer je video.
  3. Klik onderaan op MEER WEERGEVEN.
  4. Selecteer een certificering onder Taal en ondertiteling.