Rediger eller fjern teksting

Rediger teksting

Du kan endre teksten og tidsstemplene i tekstingen din. Du kan også bruke programvare eller tjenester for redigering av teksting.

Rediger teksting

Merk: Hvis du redigerer teksting som er opprettet automatisk, opprettes det et nytt tekstingsspor med endringene dine.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Undertekster på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Velg språket du ønsker å redigere, i «Undertekster»-kolonnen, og velg deretter Rediger.
  5. For automatisk teksting velger du DUPLISER OG REDIGER etterfulgt av FORTSETT for å overskrive det eksisterende utkastet ditt.
  6. Klikk på en hvilken som helst tekstlinje i tekstingspanelet, og rediger teksten.
  7. Når du har utført endringene, klikker du på Publiser.
Rediger tidskoder

Du kan redigere tidskodene direkte i YouTube-tekstingsredigereren eller ved å laste ned filen med tekstingen.

Bruk YouTubes redigeringsverktøy for teksting

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Undertekster på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Velg språket du ønsker å redigere, i «Undertekster»-kolonnen,  og velg deretter Rediger.
  5. Velg en tekstlinje i tekstingspanelet:
    1. Du kan justere tidskodingen ved å endre på de to tidsstempelboksene ved siden av tekstsporet.
  6. Når du har utført endringene, klikker du på Publiser.

Last ned og rediger filer med teksting

Du kan redigere tidsstemplene ved å laste ned filen med teksting og bruke et redigeringsprogram for ren tekst (.txt), som TextEdit eller Notisblokk, til å gjøre endringer.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Undertekster på menyen til venstre.
  3. Klikk på videoen du vil redigere.
  4. Klikk på REDIGER under «Undertekster», ved siden av språket du vil redigere.
  5. Klikk på Alternativer », og velg Last ned undertekster. Finn ut mer om filformater for teksting
  6. En fil med tekstingssporet lastes ned i nettleseren. Rediger og lagre filen.
  7. Følg veiledningen for å laste opp tekstingen til videoen på nytt.

Fjern teksting

Hvis du ikke vil at tekstingen skal vises i en av videoene dine lenger, kan du fjerne den helt fra videoen og Google-kontoen din.

1. Logg på YouTube Studio.
  2. Velg Undertekster på menyen til venstre.
  3. I «Undertekster»-kolonnen finner du språket du ønsker å slette,  og deretter velger du  Alternativer » etterfulgt av Slett .
  4. Du blir bedt om å bekrefte at du vil slette tekstingen. Klikk på SLETT TEKSTINGEN.

Merk: Hvis du sletter den automatiske tekstingen for en video, kan du ikke slå den på igjen.