Editar o suprimir subtítols

Editar subtítols

Pots canviar el text i les marques de temps dels subtítols. També pots utilitzar programari o serveis d'edició de subtítols.

Editar el text dels subtítols

Nota: si edites subtítols que s'han creat automàticament, es generarà una pista de subtítols nova que inclourà les revisions.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Subtítols.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. Cerca l'idioma que vols editar a la columna "Subtítols" i selecciona Edita.
  5. Per als subtítols automàtics, selecciona DUPLICA I EDITA i després CONTINUA per sobreescriure el teu esborrany actual.
  6. Fes clic a qualsevol línia del tauler de la pista de subtítols i edita el text.
  7. Quan hagis acabat de fer canvis, fes clic a Publica.
Editar el temps dels subtítols

Pots editar el temps de les pistes de subtítols directament a l'editor de subtítols de YouTube o bé baixar els fitxers dels subtítols.

Utilitzar l'editor de subtítols de YouTube

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Subtítols.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. Cerca l'idioma que vols editar a la columna "Subtítols" i selecciona Edita.
  5. Selecciona una línia concreta del tauler de la pista de subtítols:
    1. Per ajustar el temps, edita els dos quadres de marques de temps al costat de la pista de subtítols.
  6. Quan hagis acabat de fer canvis, fes clic a Publica.

Baixar i editar els fitxers de subtítols

Pots editar les marques de temps baixant el fitxer dels subtítols i fent servir un programa d'edició de text sense format (.txt), com ara TextEdit o Notepad, per editar els subtítols.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Subtítols.
  3. Fes clic al vídeo que vols editar.
  4. A Subtítols, fes clic a EDITA al costat de l'idioma que vols editar.
  5. Fes clic a Opcions '' i selecciona Baixa els subtítols. Obtén més informació sobre els formats dels fitxers de subtítols.
  6. El navegador baixarà un fitxer que conté la pista de subtítols. Edita'l i desa'l.
  7. Segueix les instruccions per tornar a penjar els subtítols al vídeo.

Suprimir subtítols

Perquè els subtítols no es mostrin en un vídeo, pots suprimir-los definitivament del vídeo i del teu Compte de Google.

1. Inicia la sessió a YouTube Studio.
  2. Al menú de l'esquerra, selecciona Subtítols.
  3. Cerca l'idioma que vols suprimir a la columna "Subtítols" i selecciona Opcions '' i després Suprimeix .
  4. Se't demanarà que confirmis que vols suprimir els subtítols. Fes clic a SUPRIMEIX ELS SUBTÍTOLS.

Nota: un cop hagis suprimit els subtítols automàtics d'un vídeo, no podràs tornar a activar-los.