Aldergrænser for musikvideoer

Brancheorganisationen for pladeselskaber (RIAA) har udviklet klassificeringssystemet Parental Advisory Label Program for at identificere sange og musikvideoer, der kan være krænkende eller upassende for børn. Parental Advisory Label Program leverer oplysninger, som gør det nemmere for forældre at holde styr på, hvilken musik deres børn lytter til online eller køber i butikker.

Få flere oplysninger om RIAA's Parental Advisory Label Program.