Classificació dels vídeos musicals

L'associació de la indústria discogràfica dels EUA (RIAA) ha desenvolupat el programa Parental Advisory Label per identificar cançons i vídeos musicals que poden resultar ofensius o inadequats per als nens. Aquest programa proporciona als pares informació que els serveix d'ajuda per supervisar el que escolten els seus fills a Internet o el que compren en botigues.

Obtén més informació sobre el programa Parental Advisory Label de l'RIAA.