Använda översikten i YouTube Studio

I YouTube Studio-översikten får du en översikt över kanalstatistik, kommentarer och mycket annat.

Visa översikten

YouTube Studio-appen för Android

1. Öppna YouTube Studio-appen .
  2. Välj Översikt i menyn längst ned.

Navigera i översikten

I översikten visas följande kort:

• Totalt antal prenumeranter: Hur många tittare som prenumererar på din YouTube-kanal.
  • Kanalens statistik: En snabb överblick över din kanals visningstid, visningar och prenumeranter de senaste 28 dagarna.
  • Senast publicerat innehåll: En översiktsbild av dina nyligen publicerade videor, Shorts-videor och livestreamar.
  • Senaste kommentarerna: En översiktsbild av de senaste obesvarade kommentarerna.
    Obs! Kreatörer har nu möjlighet att komprimera kortet Publicerat innehåll. När kortet är komprimerat finns det kvar tills du expanderar det.