Het YouTube Studio-dashboard gebruiken

Gebruik het YouTube Studio-dashboard voor een overzicht van onder andere je kanaalanalyses en reacties.

Je dashboard bekijken

YouTube Studio-app voor Android

1. Open de YouTube Studio-app .
  2. Selecteer Dashboard in het menu onderaan.

Navigeren op je dashboard

Op het dashboard kun je de volgende kaarten bekijken:

• Totaal aantal abonnees: Het aantal kijkers dat zich heeft geabonneerd op je YouTube-kanaal.
  • Analytics voor kanaal: Een kort overzicht van de kijktijd, het aantal weergaven en het aantal abonnees op je kanaal in de afgelopen 28 dagen.
  • Laatst gepubliceerde content: Een momentopname van je onlangs gepubliceerde video's, Shorts en live video's.
  • Laatste reacties: Een overzicht van de nieuwste reacties waarop je nog niet hebt gereageerd.
    Opmerking: Creators kunnen nu de kaart Gepubliceerde content samenvouwen. De kaart blijft samengevouwen totdat je deze weer uitvouwt.