Sisällöntuottajien hallintapaneelin käyttäminen

Sisällöntuottajien hallintapaneelista saat selkeän yleiskatsauksen kanavasi tapahtumiin ja tietoa YouTuben uusista ja kiinnostavista toiminnoista.

Creator Studion perinteinen versio

Sisällöntuottajien hallintapaneelin avaaminen

Voit siirtyä sisällöntuottajien hallintapaneeliin menemällä suoraan osoitteeseen youtube.com/dashboard tai seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa kanavasi kuvaketta.
  3. Valitse Creator Studio > Hallintapaneeli.

Sisällöntuottajien hallintapaneelissa liikkuminen

Näytön yläosasta näet julkisesti saatavilla olevien videoiden kokonaisnäyttökerrat, tämänhetkisten tilaajien määrän ja suoran linkin kanavallesi. Hallintapaneelissa on viisi osiota:

• Videot: Näet neljän viimeksi lataamasi videon perustilastot. Saat lisätietoja klikkaamalla videota.
  • Kommentit: Näet videoidesi uusimmat kommentit. Voit vastata kommenttiin viemällä hiiren sen päälle.
  • Analytics: Näet kanavasi katseluajan, näyttökerrat ja tilaajatiedot edellisten 28 päivän ajalta. Voit siirtyä YouTube Analyticsiin klikkaamalla jotain kaaviota.
  • Uutuudet: Voit tutustua YouTuben tuotepäivityksiin ja uutisiin.
  • Vinkit: Voit tutustua kanavallesi räätälöityihin vinkkeihin ja parhaisiin käytäntöihin.

Sisällöntuottajien hallintapaneelin muokkaaminen

Voit muokata sisällöntuottajien hallintapaneelia ja valita näkyviin sinulle tärkeitä osioita. Vie hiiri osion nimen päälle ja tee näin:

• Osion siirtäminen: Vie hiiri ruudukkokuvakkeen päälle ja vedä osio haluamaasi kohtaan sivulla.
  • Osion poistaminen: Poista osio hallintapaneelista klikkaamalla X-kuvaketta.
  • Osion muokkaaminen: Klikkaa rataspainiketta (vain kommentti- ja video-osiot).

YouTube Studio

Huom. Sisällöntuottajien hallintapaneeli ja videon yhteenveto ovat tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi YouTube Studiossa.

Sisällöntuottajien hallintapaneelin avaaminen

Pääset suoraan YouTube Studion hallintapaneeliin siirtymällä YouTube Studion etusivulle.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Vaihtoehtoja on kaksi:
    • Mene osoitteeseen studio.youtube.com.
    • Klikkaa Creator Studion perinteisen version päävalikosta YouTube Studion betakokeiluversio.

Kun avaat Creator Studion, päädyt ensin hallintapaneelisivulle. Voit avata hallintapaneelin milloin tahansa vasemmanpuoleisesta valikosta.

Sisällöntuottajien hallintapaneelissa liikkuminen

Hallintapaneelissa on neljänlaisia kortteja:

• Videon yhteenveto: Saat yhteenvedon uusimman videosi kehityksestä edellisiin verrattuna. Huomaa, että tietojen varmentaminen ja näkyviin tuleminen saattaa kestää muutaman tunnin.
  • Ideoita sinulle: Saat sinulle yksilöityjä suosituksia, kuten kanavasi tarpeisiin perustuvaa Creator Academy ‑sisältöä. Jatkossa autamme myös sinua ymmärtämään eri videoiden menestyksen syitä ja hyödyntämään näitä tietoja uusien videoidesi suunnittelussa.
  • Uutiset: Näet viimeisimmät tapahtumat YouTubessa ja voit helposti seurata sisällöntuottajayhteisön kuulumisia.
  • Kanavan tilastot: Näet yleiskatsauksen kanavasi tärkeimmistä tilastoista sekä tilaajiesi kokonaismäärän.

Yritämme aina näyttää tärkeimmät kanavaasi koskevat tiedot. Jotkin kortit voi kuitenkin poistaa näkyvistä. Vie hiiri kortin päälle ja etsi kolme pistettä. Jos kyseinen sisältö ei enää kiinnosta sinua, klikkaa kolmen pisteen kuvaketta.