Sisällöntuottajan hallintapaneelin käyttäminen

YouTuben sisällöntuottajan hallintapaneelin avulla saat selkeän yleiskatsauksen kanavasi tapahtumista ja pysyt ajan tasalla YouTuben uusista ja kiinnostavista toiminnoista.

Hallintapaneelin avaaminen

Voit avata hallintapaneelin kahdella tavalla:

• Mene suoraan osoitteeseen studio.youtube.com.
  • Valitse millä tahansa YouTuben sivulla profiilikuvasi  ja sitten YouTube Studion betaversio.

Sisällöntuottajan hallintapaneelissa liikkuminen

Hallintapaneelissa on erilaisia kortteja.

• Videovertailu: Yhteenveto uusimman videosi menestyksestä aiempiin videoihisi verrattuna. Huomaa, että tietojen ilmestyminen kestää muutaman tunnin.
  • Ideoita sinulle: Sinulle suunnattuja suosituksia, kuten kanavaasi liittyviä Creator Academy ‑kursseja.
  • Uutiset: Uusimmat YouTubea koskevat tiedot.
  • Kanavan tilastot: Yleiskatsaus kanavasi tärkeimmistä tilastoista sekä tilaajiesi kokonaismäärä.
  • Creator Insider: Creator Insider ‑kanavan uusimmat videot.
  • Viimeaikaiset tilaajat: Kanavasi sata uusinta tilaajaa sisältävä lista.

Creator Studion perinteinen versio

Sisällöntuottajan hallintapaneelin avaaminen

Voit siirtyä sisällöntuottajan hallintapaneeliin menemällä osoitteeseen youtube.com/dashboard tai seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Kirjaudu YouTubeen.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  3. Valitse Creator Studio ja sitten Hallintapaneeli.

Sisällöntuottajan hallintapaneelissa liikkuminen

Näytön yläosasta näet julkisesti saatavilla olevien videoiden kokonaisnäyttökerrat, tämänhetkisen tilaajamäärän ja suoran linkin kanavallesi. Hallintapaneelissa on viisi osiota:

• Videot: Näet neljän viimeksi lataamasi videon perustilastot. Saat lisätietoja klikkaamalla videon pikkukuvaa.
  • Kommentit: Näet videoidesi uusimmat kommentit. Voit vastata kommenttiin viemällä hiiren sen päälle.
  • Tilastot: Näet kanavasi katseluajan, näyttökerrat ja tilaajatiedot 28 viime päivän ajalta. Voit siirtyä YouTuben tilastoihin klikkaamalla jotakin kaaviota.
  • Uudet muutokset: Voit tutustua YouTuben uusimpiin tuotepäivityksiin.
  • Vinkit: Voit tutustua kanavallesi räätälöityihin vinkkeihin ja parhaisiin käytäntöihin.

Sisällöntuottajan hallintapaneelin muokkaaminen

Voit muokata sisällöntuottajan hallintapaneelia ja valita näkyviin sinulle tärkeitä osioita. Vie hiiri osion nimen päälle ja tee näin:

• Osion siirtäminen: Vie hiiri ruudukkokuvakkeen päälle ja vedä osio haluamaasi kohtaan sivulla.
  • Osion poistaminen: Poista osio hallintapaneelista klikkaamalla X-kuvaketta.
  • Osion muokkaaminen: Klikkaa asetuspainiketta  (käytössä vain Kommentit- ja Videot-osioissa).