Brug kontrolpanelet for youtubere

Brug kontrolpanelet for youtubere til at få et overblik over den seneste aktivitet på din kanal og få flere oplysninger om nye og interessante ting på YouTube.

Åbn dit kontrolpanel

Du kan åbne dit kontrolpanel på to måder:

• Gå direkte til studio.youtube.com
  • Vælg dit profilbillede et hvilket som helst sted på YouTube og derefter YouTube Studio beta.

Naviger i dit kontrolpanel for youtubere

På kontrolpanelet kan du se nogle forskellige kort.

• Øjebliksbillede af video: Et øjebliksbillede af, hvordan din nyeste video klarer sig sammenlignet med dine tidligere videoer. Vær opmærksom på, at der går nogle timer, inden disse data vises.
  • Idéer til dig: Personlige anbefalinger, f.eks. Creator Academy-kurser specifikt til din kanal.
  • Nyheder: De seneste opdateringer fra hele YouTube.
  • Kanalanalyse: Et hurtigt overblik over din kanals vigtigste statistikker, bl.a. det samlede antal abonnenter.
  • Creator Insider: De seneste videoer fra kanalen Creator Insider.
  • Nye abonnenter: En liste over din kanals 100 nyeste abonnenter.

Den klassiske version af Youtuberstudie

Se dit kontrolpanel for youtubere

Du kan gå direkte til dit kontrolpanel for youtubere ved at bruge linket youtube.com/dashboard eller følge nedenstående vejledning.

1. Log ind på YouTube.
  2. Klik på dit profilbillede øverst til højre.
  3. Vælg Youtuberstudie og derefter Kontrolpanel.

Naviger i dit kontrolpanel for youtubere

Øverst kan du se det samlede antal visninger for offentligt tilgængelige videoer, dit nuværende antal abonnenter og linket, der fører direkte til din kanal. Betjeningspanelet for skabere har fem sektioner:

• Videoer: Se grundlæggende statistik for dine fire seneste uploads. Klik på videominiaturebilledet for at få flere oplysninger.
  • Kommentarer: Se de nyeste kommentarer på dine videoer. Hold markøren over en kommentar for at svare.
  • Analytics: Se visningstid, visninger og abonnenter på din kanal for de seneste 28 dage. Klik på et diagram for at gå til YouTube Analytics.
  • Nyheder: Få de nyeste produktopdateringer fra YouTube.
  • Tips: Få forslag og optimale løsninger, der er tilpasset din kanal.

Tilpas dit kontrolpanel for youtubere

Du kan tilpasse dit kontrolpanel for youtubere, så du får en personlig visning af det, der er relevant for dig, ved at vælge, hvilke sektioner der skal vises på siden. Du kan flytte eller fjerne en sektion ved at holde markøren over sektionens navn og gøre et af følgende:

• Flyt sektion: Hold markøren over gitterikonet, og træk sektionen derhen, hvor du vil have den på siden.
  • Fjern sektion: Klik på X for at fjerne sektionen fra dit kontrolpanel.
  • Tilpas sektion: Klik på Indstillinger  (gælder kun for sektionerne Kommentarer og Videoer).