Brug kanalens kontrolpanel

Brug kanalens kontrolpanel til at få et overblik over den seneste aktivitet på din kanal, og få flere oplysninger om nye og interessante ting på YouTube.

Se kontrolpanelet for din kanal

Du kan åbne dit kontrolpanel på to måder:

• Gå direkte til YouTube Studio.
  • Vælg dit profilbillede et hvilket som helst sted på YouTube og derefter YouTube Studio.

Naviger til kontrolpanelet for din kanal

På kontrolpanelet kan du se nogle forskellige kort.

• Kanalens overtrædelser: Advarsler om overtrædelser af retningslinjer for fællesskabet, strafklip og beslutninger om appeller.
  • Seneste videoeffektivitet: Et øjebliksbillede af, hvordan din seneste video eller livestream klarer sig.
  • Seneste kommentarer: Et øjebliksbillede af de seneste kommentarer, du ikke har svaret på.
  • Seneste indlæg: Et øjebliksbillede af, hvor interesseret dit publikum er i dit seneste fællesskabsindlæg. Du kan kun se dette, hvis du er kvalificeret til fanen Fællesskab.
  • Nyheder: De seneste opdateringer fra hele YouTube.
  • Nyheder i Studio: De seneste opdateringer om værktøjer og funktioner for youtubere.
  • Creator Insider: De seneste videoer fra kanalen Creator Insider.
  • Idéer til dig: Tilpassede forslag og optimale løsninger til din kanal.
  • Vigtige notifikationer: Vigtige meddelelser om din kanal og dine videoer. Læs mere nedenfor.
  • Kanalanalyse: Et hurtigt overblik over din kanals visningstid, visninger og abonnenter for de seneste 28 dage. Du kan også se dine nuværende abonnenter og mest populære videoer.
  • Nye abonnenter: En liste over din kanals nyeste abonnenter. Du kan vælge en tidsramme og sortere listen efter antal abonnenter.
  • Kendte problemer: Hændelser på YouTube, der i øjeblikket påvirker mange kanaler eller brugere.

Forstå vigtige notifikationer

Følgende typer notifikationer bliver i øjeblikket vist på kortet Vigtige notifikationer på kontrolpanelet for din kanal. Vi arbejder på at føje flere typer notifikationer til dette kort i fremtiden.

• Indtægtsgenerering: Hvorvidt din kanal er godkendt til, ikke længere er kvalificeret til eller ikke er godkendt til indtægtsgenerering.
  • Ophavsret: Hvorvidt du har fået et strafklip for at krænke ophavsretten eller en klage over krænkelse af ophavsret.

Følgende typer notifikationer vises ikke på kortet Vigtige notifikationer. Vi arbejder på at føje disse typer notifikationer til kortet i fremtiden. Sørg for at tjekke, om du har modtaget en mail vedrørende opdateringer på disse områder:

• Notifikationer om din AdSense-konto
  • Resultater af manuel gennemgang i forhold til annoncørvenlighed