YouTube Studion hallintapaneeli

YouTube Studion hallintapaneelista näet yleiskatsauksen esimerkiksi kanavan tilastoista ja kommenteista.

Hallintapaneelin tiedot

YouTube Studion iPhone- ja iPad-sovellus

1. Avaa YouTube Studio ‑sovellus .
  2. Valitse alavalikosta Hallintapaneeli.

Hallintapaneelissa liikkuminen

Hallintapaneelissa näkyvät seuraavat kortit:

• Tilaajia yhteensä: YouTube-kanavasi tilanneiden katsojien määrä.
  • Kanavan tilastot: Yleiskatsaus kanavan katseluajasta, katselukerroista ja tilaajista 28 viime päivän ajalta.
  • Viimeisin julkaistu sisältö: Äskettäin julkaisemasi videot, Shorts-videot ja livestriimit.
  • Viimeisimmät kommentit: Yhteenveto uusista kommenteista, joihin et ole vastannut.
    Huom. Sisällöntuottajat voivat nyt tiivistää Julkaistu sisältö ‑kortin. Kortti pysyy tiivistettynä, kunnes laajennat sen.